Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Περιμένουμε κάλεσμα για κινητοποιήσεις!Τολμήστε πριν είναι αργά!

Ειλικρινά τέτοια ντροπή δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά!

Συνάδελφοι να μαθαίνουν ότι δεν θα πληρωθούν τα νυχτερινά που εργάστηκαν τους περασμένους μήνες να τους κυριεύει η οργή και η αγανάκτηση για τα απανωτά χτυπήματα που δέχονται,να σου λένε κάντε κάτι εσείς οι συνδικαλιστές,γιατί σας εκλέξαμε και να μην έχεις να τους απαντήσεις τίποτα.Να σκύβεις το κεφάλι.
Μέχρι χθες όλοι εμείς οι νέοι, κατηγορούσαμε τους παλιούς για ανεπάρκεια για πελατειακές σχέσεις με τα κόμματα,τους αποκαλούσαμε βολεμένους και πολλά αλλά.Και τώρα που αυτοί οι "κακοί" έφυγαν και αναλάβαμε,εμείς τι κάνουμε;
Δεν θα μπω στην διαδικασία να κατηγορήσω κανέναν και για τίποτα.Οι στιγμές είναι κρίσιμες και τα γεγονότα τρέχουν οπότε το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι η εσωστρέφεια.
Πρέπει όμως άμεσα να αφυπνιστούμε και να αντιδράσουμε.Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στους συναδέλφους που μας πίστεψαν και που περιμένουν από εμάς το κάτι διαφορετικό.
Μας απαξιώνουν καθημερινά με τα λεγόμενα τους, μας στοχοποιούν, βάζουν το χέρι στην τσέπη μας και παίρνουν δεδουλευμένα μας, ενώ ταυτόχρονα μας καλούν να βγάλουμε τα κάστανα από την φωτιά σε οποιαδήποτε κρίση υπάρξει.Εμάς και μόνο.
Η μεγαλύτερη απόδειξη το μεταναστευτικό,για το οποίο χιλιάδες συνάδελφοι κάθε μήνα αποσπώνται στα νησιά και μάλιστα θα κληθούν να περάσουν τις γιορτές μακριά από τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους, για να καλύψουν την ατολμία και την ανυπαρξία άλλων αρμόδιων φορέων.
Ωράρια,συνθήκες εργασίας,οχήματα,υλικοτεχνική υποδομή,εκπαίδευση,θέρμανση άγνωστες πλέον λέξεις, χωρίς ίχνος υπερβολής.
Ούτε χρήματα για χαρτί και ύφασμα για στολές δεν βρίσκουν για εμάς όταν αλλού τα πάρτι συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.
Καλώ την Ομοσπονδία μας να υψώσει το ανάστημά της ως οφείλει και να καλέσει σε μαζικούς και συνεχείς αγώνες και όχι μόνο όλους εμάς...
Πιστεύω πιο πολύ από ποτέ ότι η συμμετοχή και η ανταπόκριση θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Τολμήστε πριν είναι αργά!
Για το καλό των Αστυνομικών και ολόκληρης της κοινωνίας!
Η αξιοπρέπειά μας είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν εξαγοράζεται!

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος
Αντιπρόεδρος Ε.Α.Υ.Θ.
Μέλος Α.Σ.Π.Α.