Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ονοματοδοσία της οδού «Υπαρχιφύλακα Αντωνίου Κακαμανούδη»



Θεσσαλονίκη, 23 Οκτωβρίου 2015 
   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, εκπροσωπώντας τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στο Νομό Θεσσαλονίκης, ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, για την σημαντική εκδήλωση ονοματοδοσίας ανώνυμης οδού, σε οδό «Υπαρχιφύλακα Αντωνίου Κακαμανούδη».
 Η συγκεκριμένη οδός βρίσκεται πλησίον της γωνίας Αγίου Νεκταρίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου στο συνοικισμό Αγίου Νεκταρίου της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης.
   Το Προεδρείο μας, συγχαίρει τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Βασίλειο Μωυσίδη, ο οποίος συνέβαλε ουσιαστικά τόσο στην σύλληψη της ιδέας όσο και στην υλοποίησή της. Αυτές οι εκδηλώσεις, μας κάνουν περήφανους και κρατούν υψηλό το φρόνημα όλων των Αστυνομικών που καθημερινά με ήθος, επαγγελματισμό και δυστυχώς λιγοστά μέσα, αντιμετωπίζουν την παραβατικότητα και το οργανωμένο έγκλημα.
   Σε μια κρίσιμη εποχή για την κοινωνία και την Ελληνική Αστυνομία, η μνημόνευση των Αστυνομικών που χάθηκαν εν ώρα υπηρεσίας αποτελεί ηθική ανταμοιβή για τις οικογένειές τους, και υπενθυμίζει σε όλους μας ότι ο Έλληνας Αστυνομικός δρα με μοναδικό άξονα την διασφάλιση του αγαθού της ασφάλειας του Πολίτη και την εκπλήρωση της αποστολής του.
   Ο Υπαρχιφύλακας ΚΑΚΑΜΑΝΟΥΔΗΣ Αντώνης γεννήθηκε το 1986 και υπηρετούσε στην Ομάδα ΖΗΤΑ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.Την 25-09-2012, ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο ατύχημα με υπαιτιότητα οδηγού άλλου οχήματος, ενώ μετέβαινε για να επιληφθεί σε συμβάν στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Σίνδου.
   Τον συνάδελφο μας Αντώνη καθώς και όλους τους συναδέλφους που χάθηκαν στην προσπάθεια τους για μια ασφαλή κοινωνία, οφείλουμε να μην τους λησμονούμε!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας
ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος                                        ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος