Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Διευκρινιστικό έγγραφο για τις τρεις ημερήσιες αναπαύσεις του Αρχηγού στη ΔΕΘ

Θεσσαλονίκη, 1 Οκτωβρίου 2015
   Βάσει του υπ’ αριθμ. 1821/15/1610072 από 09-09-2015 εγγράφου του ΑΕΑ, ο Αρχηγός της Ελληνική Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Δημήτριος ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ, τιμητικά διέταξε την χορήγηση  τριών (3) ημερήσιων αναπαύσεων σε όλο το προσωπικό που συνέβαλε στο επιτυχές αποτέλεσμα των μέτρων τάξης και ασφάλειας της 80ης ΔΕΘ.

   Ωστόσο, το έγγραφο ερμηνεύτηκε κατά το δοκούν από πολλές Αστυνομικές Υπηρεσίες της ΓΑΔΘ, με αποτέλεσμα πολλοί συνάδελφοι να αποκλειστούν από την χορήγηση των ρεπό.
   Η Ένωσή μας άμεσα απηύθυνε ερώτημα στο Αρχηγείο ώστε να διευκρινιστεί αν η ηθική επιβράβευση των ημερήσιων αναπαύσεων αφορά όλο το αστυνομικό προσωπικό που εργάστηκε σε εξωτερικές υπηρεσίες ή μόνο όσους εργάστηκαν σε μέτρα τάξης.
   Ο Προϊστάμενος Επιτελείου Α.Ε.Α. Αντιστράτηγος κ. Εμμανουήλ ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗΣ αποσαφήνισε με το επισυναπτόμενο υπ’ αριθ. 7269 από 30-9-15 έγγραφο, ότι χωρίς αποκλεισμούς οι τρεις ημερήσιες αναπαύσεις (3) αφορούν ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ όλο το αστυνομικό προσωπικό που απασχολήθηκε στη ΓΑΔΘ,στο πλαίσιο των μέτρων τάξης, ασφάλειας και τροχαίας κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της 80ης ΔΕΘ.  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας
ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος                                        ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος


  Δείτε το έγγρασο σε μορφή PDF εδώ.