Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν είμαστε αναλώσιμοι.Θα αποδoθούν ευθύνες για τους 4 τραυματίες Αστυνομικούς; Άρθρο του ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗ Ιωάννη!

Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που με την παρουσία του και μόνο ο αστυνομικός απέτρεπε κακόβουλες πράξεις.Στη σημερινή εποχή οι διμοιρίες είναι κόκκινο πανί γιατί πάνω στο πρόσωπο του συναδέλφου ο οποιοσδήποτε βλέπει την προέκταση του κράτους που έτσι και αλλιώς δεν φτάνει για να το ακουμπήσει.

Στην χθεσινή πορεία στην πόλη μας, έλαβαν χώρα επεισόδια συνέπεια των οποίων ήταν ο τραυματισμός τουλάχιστον 4 συναδέλφων της Δ.Α.Ε.Θ. Πρέπει τουλάχιστον ένας από τους τραυματίες αν όχι όλοι να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο κύριοι διοικούντες.Όλοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.Δεν είμαστε αναλώσιμοι.Έχουμε οικογένειες και τρεις συνάδελφοι χθες δεν γύρισαν σπίτι τους.

Περαστικά σε όλους και καλό χειμώνα σε όλο το ένστολο προσωπικό που όπως μπήκε προμηνύεται ζεστό όπως καυτές ήταν οι θερμοκρασίες αυτού του καλοκαιριού.Εύχομαι κάποιους να μην τους πείραξε ο φετινός ήλιος για το καλό όλων.....
Είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα που απασχολεί όλους μας γιατί αύριο μπορεί να είσαι εσύ συνάδελφε που διαβάζεις αυτό το κείμενο.


ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ Ιωάννης

Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Τακτικό Μέλος Συμβουλίου Μεταθέσεων Ν.Θεσσαλονίκης
Μέλος ΑΣΠΑ.