Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Η Α.Σ.Π.Α. στηρίζει την Α.Σ.Κ.Α. για την αναγέννηση της Π.Ο.ΑΣ.Υ.!

Η ΑΣΠΑ για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο τιμόνι της Ένωσης μετά την επιτυχία της στις πρόσφατες εκλογές. Η εμπιστοσύνη και η βαθιά εκτίμηση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των μελών της ΑΣΠΑ και των συναδέλφων δεν είναι ούτε τυχαία ούτε παροδική. Η σχέση αυτή βασίζεται σε γερά θεμέλια και στο έργο που κάνει η ΑΣΠΑ τα τελευταία χρόνια ως Διοίκηση του Σωματείου. 
Όμως ο συνδικαλισμός δεν εξαντλείται στα Πρωτοβάθμια Σωματεία και είναι κοινή παραδοχή όλων και ότι το Δευτεροβάθμιο Όργανό μας, η ΠΟΑΣΥ, χρειάζεται ανανέωση και νέο σχέδιο δράσης. Η ΑΣΠΑ, αφουγκραζόμενη την ανησυχία όλων των συναδέλφων που την εμπιστεύτηκαν δηλώνει ότι θα είναι παρούσα, συσπειρωμένη και δυνατή. Τα μέλη της ΑΣΠΑ δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν με κάθε τρόπο να αγωνίζονται για το συμφέρον των συναδέλφων και στην ΠΟΑΣΥ στηρίζοντας την ΑΣΚΑ.
Η υπευθυνότητα με την οποία τα μέλη της ΑΣΚΑ αντιμετωπίζουν όλα τα ζητήματα που μας αφορούν είναι ο λόγος της στήριξής μας. 
Η ΑΣΚΑ ώθησε την Ομοσπονδία να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να αρθεί η οικονομική αδικία που υφιστάμεθα. Ενώ ήδη έχει προς υλοποίηση τεκμηριωμένες και πλήρεις προτάσεις για το μισθολόγιο και το ασφαλιστικό. 
Στο εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της ΠΟΑΣΥ θα κριθεί το μέλλον όλων μας. Οι ανορθόδοξες τακτικές των λαϊκισμών και των ψεύτικων υποσχέσεων πρέπει να απομονωθούν. Εμείς συστρατευόμαστε με την ΑΣΚΑ και είμαστε σίγουροι ότι με το ήθος, την ψυχραιμία και την υπευθυνότητα που την διακρίνουν μπορεί να γυρίσει σελίδα στην ιστορία του Συνδικάτου μας.




Α.Σ.Π.Α.