Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Συνάντηση της Ε.Α.Υ.Θ. με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Βασίλειο ΜΩΥΣΙΔΗ.

Θεσσαλονίκη, 14 Μαΐου 2015

   Το νέο Προεδρείο της Ένωσής μας συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Βασίλειο ΜΩΥΣΙΔΗ.
   Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την επίλυση σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει καθημερινά το αστυνομικό προσωπικό της ΓΑΔΘ. Λεπτομερώς, η Ένωσή μας υπογράμμισε τις παρατυπίες που συνεχίζουν να υφίστανται στις Υπηρεσίες της ΓΑΔΘ σχετικά με το ωράριο εργασίας των συναδέλφων.

  Ιδιαιτέρως στην Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης εκτός από τις οφειλόμενες αναπαύσεις η διατάραξη του προγραμματισμού στον πίνακα υπηρεσίας οφείλεται καιστα συνεχή μέτρα τάξης πραγματικά διατάσσονται «την τελευταία στιγμή».
   Το Προεδρείο αιτήθηκε την επανεξέταση της φύλαξης ορισμένων στόχων τόσο όσον αφορά τα πρόσωπα που φυλάσσονται όσο και των γενικότερων συνθηκών της φύλαξης.
   Ο κος Γενικός μας ανέφερε ότι για τα ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητάς τουθα δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις στις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες για την επίλυση αυτών. Για τα υπόλοιπα που απαιτούνται ενέργειες και πρωτοβουλίες του Αρχηγείου δεσμεύτηκε να εισηγηθεί τις λύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας.



Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας

      ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος                                        ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος