Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Αποδοχή δωρεάς Ε.Α.Υ.Θ. στην Δ/νση Άμεσης Δράσης Θεσ/κης για εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες

Θεσσαλονίκη, 20 Μαΐου 2015
    Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι από τη Διεύθυνση Οικονομικών του Α.Ε.Α.έγινε δεκτή η πρόταση δωρεάς της Ένωσής μας στην Δ/νση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης με είδη οπλισμού για την εκπαίδευση των Ομάδων «ΔΙ.ΑΣ.» και «Ζ» με τη μέθοδο προσομοίωσης.
  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εν μέσω της οικονομικής κρίσης προσπαθεί κατά το δυνατόν, να καλύψει τα κενά της Πολιτείας και των Διοικήσεων για να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι στην καθημερινότητά τους.

   Οι μέχρι σήμερα εκπαιδεύσεις κατέληξαν δυστυχώς να είναι μονόπλευρες και να τις χαρακτηρίζει η ρουτίνα. Επειδή δεν ξέρουμε το κατά πόσον υπάρχει η βούληση και η δυνατότητα για τον εκσυγχρονισμό αυτών, πήραμε την πρωτοβουλία να δωρίσουμε τα απαραίτητα μέσα για την εκπαίδευση και την προστασία των συναδέλφων σε πραγματικές συνθήκες.
   Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται εδώ και χρόνια στις ειδικές εκπαιδεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και προσφέρει εξειδίκευση και αίσθημα ασφαλείας στους συναδέλφους. Ήρθε επιτέλους η ώρα αυτές οι εκπαιδεύσεις να απευθύνονται σε όλο το αστυνομικό προσωπικό χωρίς αποκλεισμούς.
   Στο Πρόγραμμα «Διαύγεια» αναρτήθηκε την 18-05-2015 η αποδοχή δωρεάς την οποία επισυνάπτουμε.
   Η Ένωσή μας έκανε την αρχή για την καλύτερη εκπαίδευση των συναδέλφων. Αναμένουμε να σταθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στο ύψος των περιστάσεων και να οργανώσουν ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης των συναδέλφων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας

ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος                                        ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος