Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Νικήτρια η ομάδα της Κ.Α.Ο.Τούμπας στον τελικό του 3ου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ

Στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. για το 3ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ. νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Κ.Α.Ο.Τούμπας που επιβλήθηκε της αντίστοιχης ομάδας της Δ.Α.Ε.Θ. με σκορ 78-71.Είχε προηγηθεί ο μικρός τελικός μεταξύ των ομάδων ΔΙΑΣ Γ  και Τ.Φ.Κ/ΔΑΛΘ, όπου βρήκε νικήτρια την ομάδα Τ.Φ.Κ/ΔΑΛΘ με σκορ 60-59.Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης ανακηρύχθηκε ο Τ.Αναστάσιος ενώ πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης ήταν ο Τ.Χαράλαμπος.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ.ΜΩΥΣΙΔΗΣ Βασίλειος,ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ.ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Θεόδωρος καθώς και πολλοί συνάδελφοι και πολίτες.
Η Α.Σ.Π.Α. θέλει να συγχαρεί το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος για την άψογη διοργάνωση, καθώς και για την τεράστια προσπάθεια καθ'όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος για το οποίο διεξήχθησαν πάνω από 60 αγώνες.Επίσης,αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συναδέλφους που έλαβαν μέρος στην συγκεκριμένη διοργάνωση.
Ευχόμαστε υγεία σε όλους και ελπίζουμε και του χρόνου να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και να αγκαλιαστεί από ακόμα περισσότερους συναδέλφους!
K.A.O.TOΥΜΠΑΣ

                 Δ.Α.Ε.Θ.

       Τ.Φ.Κ/ΔΑΛΘ

                 ΔΙΑΣ Γ


Α.Σ.Π.Α.