Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Μετά από 2 χρόνια προσπάθειας εγκρίθηκε το κονδύλιο για την απομάκρυνση του αμίαντου από το Αστυνομικό Τμήμα Πυλαίας!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από προσπάθειες που ξεκίνησαν προ διετίας και συνεχείς πιέσεις προς όλους τους αρμόδιους φορείς ,εγκρίθηκε το  κονδύλιο  ώστε να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες για την απομάκρυνση του αμίαντου από το Αστυνομικό Τμήμα Πυλαίας.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε όταν κατά την διάρκεια επίσκεψης εκλεγμένων συνδικαλιστών της Α.Σ.Π.Α. στο εν λόγω Α.Τ. ενημερωθήκαμε από τους συναδέλφους ότι το κτίριο δεν πληροί τις συνθήκες που διασφαλίζουν την σωστή λειτουργία και κυρίως την υγεία των υπηρετούντων εκεί αφού η στέγη του κτιρίου είναι από αμίαντο. 
Κατόπιν αυτής της σοβαρής καταγγελίας ,ξεκινήσαμε έναν αγώνα για την απομάκρυνση του αμιάντου ,ενημερώνοντας άμεσα τις αρμόδιες αρχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και τον Δήμο Πυλαίας -Χορτιάτη.Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων μετρήσεων από τα αρμόδια τμήματα και την διαπίστωση του προβλήματος κατατέθηκαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πλέον μετά και την έγκριση του κονδυλίου αναμένουμε την εκκίνηση των εργασιών.
Η Α.Σ.Π.Α. για ακόμη μία φορά αποδεικνύει ότι βρίσκεται καθημερινά δίπλα στον συνάδελφο με πράξεις και έργα.

Α.Σ.Π.Α.