Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Πραγματοποίηση ομαδικής εθελοντικής αιμοδοσίας της Ε.Α.Υ.Θ. την Τρίτη 13-01-2015


Συνάδελφοι,

  Την Τρίτη 13-01-2015 και ώρες 09:00 έως 13:00 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί εθελοντική ομαδική αιμοδοσία με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Ένωσής μας.

    Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Η τράπεζα αίματος της Ένωσής μας έχει βοηθήσει αναρίθμητες φορές συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους όταν αυτοί το είχαν ανάγκη. Για τους λόγους αυτούς όλοι μας πρέπει για ακόμα μια φορά να συμμετάσχουμε σ’ αυτήν την κοινή προσπάθεια.
   Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους συναδέλφους και τους πολιτικούς υπαλλήλους του Υπουργείου μας, καθώς και σε όποιον ιδιώτη επιθυμεί.
    Η δικαιούμενη άδεια για κάθε αιμοδότη συνάδελφο είναι δυο (2) ημέρες σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 39 του Π.Δ. 584/1985 και δυο (2) ημέρες από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Βάιο ΧΟΝΔΡΟ, τον οποίο και ευχαριστούμε για τη στήριξη και συμπαράσταση στη διενέργεια της αιμοδοσίας, άρα δηλαδή σύνολο τέσσερις (4) ημέρες ειδική αιμοδοτική άδεια. Επίσης, σύμφωνα με την εκδιδόμενη Κ.Υ.Α. που αφορά την εκλογική διαδικασία η δικαιούμενη αιμοδοτική άδεια εμπίπτει στις εξαιρέσεις των αδειών που αναστέλλονται κατά την εκλογική περίοδο, ήτοι λαμβάνεται κανονικά και δεν επηρεάζει την λήψη και το ύψος του εκλογικού επιδόματος του δικαιούχου.

 ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΘΥΜΗΣΟΥ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ

Αφορά εσένα, αφορά όλους μας