Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Το παραμύθι του ενιαίου ψηφοδελτίου

Συνάδελφοι ,
όσο οι εκλογές θα πλησιάζουν τόσο η εύλογη ερώτηση προς όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις για τον λόγο που δεν είναι ένα και ενιαίο το ψηφοδέλτιο , θα πληθαίνει.
Ρωτάω λοιπόν τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης :Στις προηγούμενες εκλογές υπήρχαν παρατάξεις που στις επερχόμενες εκλογές θα κατέβουν διασπασμένες.Είναι λοιπόν δυνατόν , να κάτσουν να τα βρουν όταν πριν τρία χρόνια , μόνοι τους επέλεξαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους ;

   Η μόνη αδιαίρετη συνδικαλιστική παράταξη έμεινε η Α.Σ.Π.Α. .Και αυτό , γιατί απαρτίζεται από άτομα που δεν τους ενδιαφέρουν τα αξιώματα και οι θέσεις. Είμαστε , περισσότερο μια παρέα μάχιμων αστυνομικών με προσωπικές σχέσεις μεταξύ μας που ενδιαφέρεται να λύνει προβλήματα συναδέλφων , αφού πρώτα έχουμε λύσει τα παραταξιακά μας.
Σαφώς και στα δυόμιση χρόνια που διοικούμε το σωματείο δεν τα κάναμε όλα καλά , αλλά εκεί που μπορούσαμε προσπαθήσαμε να δώσουμε λύση στα όποια προβλήματα.
Δεχόμαστε την κριτική στα συνδικαλιστικά πλαίσια επώνυμα και όχι ανώνυμα.
Μην ρωτάτε λοιπόν , την Α.Σ.Π.Α. , γιατί δεν υπάρχει ενιαίο ψηφοδέλτιο. Αναζητήστε την απάντηση στις υπόλοιπες συνδικαλιστικές παρατάξεις.

ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ Ιωάννης

Μέλος Α.Σ.Π.Α. 
Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.