Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

40 συνάδελφοι συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 126/2014    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ   17/09/2014
Η Ένωση μας, όπως γνωρίζετε βάσει του Καταστατικού, λειτουργεί δική της, αυτόνομη και αυτοτελή, Τράπεζα Αίματος για όλα τα μέλη της, η οποία μπορεί να διαθέτει φιάλες αίματος σε όλους τους συναδέλφους και στις οικογένειές τους.
Χθες, Δευτέρα 16/09/2014 στην εθελοντική Αιμοδοσία συμμετείχαν και πρόσφεραν αίμα σαράντα (40) συνάδελφοι και συγκεντρώθηκαν οι αντίστοιχες (40) φιάλες αίματος, οι οποίες ενίσχυσαν την προσπάθεια μας για προσφορά «ζωής» στα μέλη μας και στους συγγενείς τους. Είναι ένας αρκετά μεγάλος αριθμός φιαλών αίματος που έχουν συγκεντρωθεί σε μία (1) ημέρα και το γεγονός αυτό μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία στη συνέχιση της προσπάθειάς μας για τη διατήρηση και ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ένωσης, της δικής σας δηλαδή Τράπεζας Αίματος, όλων των μελών που θα τους στηρίζει σε οποιαδήποτε ανάγκη.
Η Ένωση συγχαίρει όλους τους εθελοντές αιμοδότες για τη συμμετοχή τους, καθώς και το προσωπικό του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για την άψογη προετοιμασία και τον σωστό συντονισμό της αιμοδοσίας, Επίσης, ευχαριστούμε τον κ. Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης για την έμπρακτη στήριξη της προσπάθειάς μας.
Όλα τα μέλη μας μπορούν, σε οποιαδήποτε στιγμή, λόγω της άψογης λειτουργίας και της μεγάλης συμμετοχής σε κάθε αιμοδοσία, να εξυπηρετηθούν στα πλαίσια της συναδελφικής - συνδικαλιστικής αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, σε οποιαδήποτε ανάγκη τους, από την Τράπεζα Αίματος της Ένωσής μας.