Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τ. Α. Ανάληψης Θεσσαλονίκης εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής τσαντών.....

Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ανάληψης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο περιπτώσεις κλοπής τσαντών, που έλαβαν χώρα κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο του 2014.
Ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα και συνελήφθη, 27χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για Κλοπή και παράβαση Νόμου Περί
Εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες χθες (18-05-2014), στην ευρύτερη περιοχή της Ανάληψης, περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και συνέλαβαν την 27χρονη γυναίκα, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη και ναρκωτικά δισκία).
Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ανάληψης προέκυψε ότι η συλληφθείσα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, ευρισκόμενη σε εστιατόριο της περιοχής, αφαίρεσε την τσάντα 35χρονης γυναίκας. Επιπλέον, αρχές Απριλίου του τρέχοντος έτους, κάτω από τις ίδιες συνθήκες, αφαίρεσε τσάντα 53χρονης.
Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δημοσιευμένο:http://www.astynomia.gr