Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Καταγγελία για καθυστέρησ​η στην έκδοση μέτρων τάξης

Θεσσαλονίκη, 14 Απριλίου 2014
Αριθ. Πρωτ.: 77/2014
Προς: 1) Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Γ.Α.Δ.Θ.Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο ΤΖΙΜΟΠΟΥΛΟ 2) Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης
Ως Ένωση είμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την καθυστέρηση που παρατηρείται για άλλη μια φορά στην έκδοση μέτρων τάξης και
επιχειρησιακού σχεδιασμού ενόψει της αυριανής επίσκεψης του κ. Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη.
Ενώ το γεγονός είναι προγραμματισμένο και οι περισσότερες Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ. έχουν εκδώσει την υπηρεσία, με μαθηματική ακρίβεια σε λίγες ώρες θα τους ζητηθεί η τροποποίησή της, κατά παράβαση του Π.Δ. 394/2001.
Και όλα αυτά ενώ δεν έχει ακόμα κοπάσει ο απόηχος της ταλαιπωρίας των συναδέλφων μας της Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης μετά την συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε.-Δυτικών Βαλκανίων, καθώς και της υπεραπασχόλησης των συναδέλφων μας της Δ.Α.Ε.Θ. οι οποίοι εργάστηκαν συνεχόμενα για 28 ώρες ως συνοδοί στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Επειδή φυσική απόρροια των ανωτέρω είναι οι συνάδελφοί μας να εξαντλούνται σωματικά και να μειώνεται το αξιόμαχό τους, επισημαίνουμε ότι οι αρμόδιοι επιβάλλεται να μην κωφεύουν αλλά να συναισθάνονται και να αποφεύγουν έμπρακτα την άσκοπη καταπόνηση των Αστυνομικών.
Παρακαλούμε να εξεταστεί ο λόγος αυτής της καθυστέρησης καθώς λειτουργεί ως τροχοπέδη στην εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών και καθιστά ανέφικτη την έκδοση και εφαρμογή της εβδομαδιαίας υπηρεσίας.