Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Αγαπητοί Συνάδερφοι η Προεκλογική Περίοδος Ξεκίνησε και οι Κυβερνώντες δεν Λένε τίποτα για το ΕΚΛΟΓΙΚΟ εμείς τι κάνουμε ?????

Επιστολή Συναδέλφου
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???????
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 1500 ΜΙΚΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ............................................
22 Απρ 2014, 11:54
Ξεκίνησε και επίσημα η εκλογική περίοδος  για τον πρώτο και δεύτερο βαθμό  Τοπικής Αυτοδιοίκησης  στις 18 Απριλίου και πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την κατάρτιση των συνδυασμών σε δήμους και περιφέρειες με βάση τις εγκυκλίους που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών .
Οι εκλογές για την ανάδειξη των αυτοδιοικητικών αρχών της νέας περιφερειακής περιόδου θα διεξαχθούν ταυτόχρονα µε τις εκλογές για την ανάδειξη των δηµοτικών αρχών, την Κυριακή 18 Μαΐου 2014, ενώ οι επαναληπτικές, όπου χρειαστεί, την επόµενη Κυριακή, 25 Μαΐου .
Σε ότι αφορά τώρα τις προθεσμίες που ενδιαφέρουν τους υποψήφιους σε δήμους και περιφέρειες να πούμε πως μέχρι και τις 27 Απριλίου στις 12 τα μεσάνυχτα μπορεί να υποβληθεί η  δήλωση κατάρτισης Συνδυασμού  στον Πρόεδρο των Πρωτοδικών  είτε με  επίδοση από δικαστικό επιμελητή, ύστερα από παραγγελία του υποψήφιου δημάρχου ή Περιφερειάρχη  ή των υποψήφιων συμβούλων που την υποβάλλουν ή ενός εκλογέα είτε µε παράδοση µε απόδειξη από τον υποψήφιο δήμαρχο ή περιφερειάρχη ή  τους υποψήφιους συμβούλους. 
Η ανακήρυξη των συνδυασμών των υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 αλλά και των περιφερειακών εκλογών  γίνεται από το Πρωτοδικείο, στο οποίο υποβλήθηκαν οι δηλώσεις των συνδυασμών, μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα της 3ης Μαΐου.
Η ίδια εγκύκλιος ορίζει πως οι Γενικοί Γραμματείς των Αποκεντρωµένων ∆ιοικήσεων της Χώρας οφείλουν να µεριµνήσουν, ώστε τα Πρωτοδικεία της περιφέρειάς τους να παραµείνουν ανοικτά από το πρωί ως τις 12 τα μεσάνυχτα κατά τις εξής  ημερομηνίες:
- Κυριακή 27 Απριλίου 2014, κατά την οποία λήγει η προθεσμία των είκοσι ημερών πριν από την ψηφοφορία για την επίδοση στον Πρόεδρο του αρμόδιου Πρωτοδικείου της ∆ΗΛΩΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝ∆ΥΑΣΜΟΥ
- Σάββατο 3 Μαΐου 2014, κατά την οποία ενεργείται η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝ∆ΥΑΣΜΩΝ από το Πρωτοδικείο
- Σάββατο 10 Μαΐου 2014, κατά την οποία μπορεί να υποβληθεί παραίτηση υποψηφίου
- Πέµπτη 22 Μαΐου 2014, κατά την οποία λήγει η προθεσμία επίδοσης στο αρμόδιο δικαστήριο της, τυχόν, δήλωσης παραίτησης από την υποψηφιότητα σε περίπτωση επαναληπτικής ψηφοφορίας
- Παρασκευή 23 Μαΐου 2014, κατά την οποία λήγει η προθεσμία επίδοσης στο Πρωτοδικείο της δήλωσης νέου υποψηφίου δημάρχου, σε αντικατάσταση αυτού που παραιτήθηκε ή απεβίωσε .
Τέλος, οι Δηµόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (∆ΟΥ) της έδρας των Πρωτοδικείων θα πρέπει να παραµείνουν ανοικτές το Σάββατο 26 και τη Κυριακή 27 Απριλίου 2014, την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014 και την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014 μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα