Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Εκπαιδευτική Πρόταση προς Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Από: Κέντρο δια βίου μάθησης «ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ»
Προς: Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης «ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ», δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας στην οποία βρίσκεται η χώρα μας και των συνεχόμενων ενεργειών αναδιάρθρωσης των Δημόσιων Υπηρεσιών και Φορέων από το Κράτος, σας αποστέλλει την παρακάτω Εκπαιδευτική Πρόταση, η οποία αφορά στην κατάρτιση,
εκπαίδευση και πιστοποίηση των Μελών της Ένωσης Υπαλλήλων Αστυνομίας Θεσ/νίκης στην Πληροφορική, εφόδιο το οποίο κρίνεται απολύτως απαραίτητο και χρήσιμο, για την εξέλιξη και ανοδική πορεία του κάθε εργαζόμενου στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα.
Πιο αναλυτικά, δίνουμε την δυνατότητα σε όλα τα μέλη του Σωματείου σας, να πραγματοποιήσουν ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Πληροφορικής, βασικής εκπαίδευσης, για όλες τις ενότητες του Office ή για όσες επιλέξουν: Word (επεξεργασία κειμένου), Excel (υπολογιστικά φύλλα), Internet/Outlook (υπηρεσίες διαδικτύου), Windows (χρήση υπολογιστή & διαχείριση αρχείων), Access (Χρήση Βάσεων Δεδομένων), Powerpoint (παρουσιάσεις), με σκοπό και στόχο την πιστοποίηση σε αυτές μέσω εξετάσεων και την απόκτηση Πιστοποιητικού-Πτυχίου, αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ και ολόκληρο τον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα εξατομικευμένης διδασκαλίας στο Κέντρο μας, δηλαδή μαθήματα που προσαρμόζονται εξολοκλήρου στο επίπεδο του κάθε εκπαιδευόμενου είτε είναι αρχάριος, προχωρημένος ή πολύ προχωρημένος.
 Ο εκπαιδευόμενος καθορίζει εξολοκλήρου το πρόγραμμα των μαθημάτων του, καθώς μπορεί να επιλέξει όσα 2ωρα μαθήματα ανά εβδομάδα θέλει Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε μέρα από τις 10.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ. Επιπλέον έχει την δυνατότητα σε συνεννόηση με την Γραμματεία του Κέντρου, να αλλάξει, να τροποποιήσει ή και να ακυρώσει κάποιο μάθημα ανάλογα με τον χρόνο και την ενδεχόμενη βάρδια εργασίας του, χωρίς να διακόπτει την ροή του προγράμματος του.
Ο χρόνος που θα χρειαστεί κάποιος για να ολοκληρώσει την όλη διαδικασία ανάλογα με το επίπεδό του μπορεί να είναι από 2 εβδομάδες έως και 3 μήνες.
Οι εξετάσεις γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στον ίδιο χώρο, καθώς το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης «ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ» αποτελεί πιστοποιημένο εξεταστικό Κέντρο.
Κλείνοντας, καλό είναι να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω ισχύουν με μοναδική δέσμευση του υποψηφίου να μπει στην διαδικασία των εξετάσεων με στόχο να πιστοποιηθεί, καταβάλλοντας μόνο το κόστος των εξετάσεων το οποίο διαμορφώνεται στα 170 € για (3 ενότητες) και στα 250 € για (6 ενότητες). Το ποσό δεν αυξάνει σε καμιά περίπτωση ακόμα και σε αυτή της ενδεχόμενης επανεξέτασης λόγω αποτυχίας στις εξετάσεις, όσες φορές και εάν αυτή γίνει και μπορεί να καταβληθεί τμηματικά μέσα στα χρονικά πλαίσια της εκπαίδευσης του κάθε υποψηφίου.
Ελπίζουμε η παραπάνω εκπαιδευτική πρόταση να σας φανεί ενδιαφέρουσα και μέσω της Ένωσής σας, να δώσει την ευκαιρία στα μέλη σας να αποκτήσουν πιστοποιημένη γνώση στην πληροφορική.
Παραμένουμε στην διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις που μπορεί να προκύψουν.
(Επικοινωνία: Παπαναστασίου 150, Χαριλάου – Θεσσαλονίκη,  Τηλ.: 2310 328 797)

Με εκτίμηση
Για το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ»


Παπακυριάκος Κώστας