Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Άνω Πόλης σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Υ. Δ. Ε. Ζ. Ι της Δ. Α. Θεσσαλονίκης για εκβίαση και Ληστεία........

Συνελήφθη έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 35χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εκβίασης και της ληστείας.
Συγκεκριμένα, 28χρονος αλλοδαπός κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου ότι την 26-02-2013 και ενώ βρισκόταν επί της οδού Αγίου Δημητρίου, ο παραπάνω συλληφθείς με χρήση σιδερογροθιάς και δύο συνεργοί του με τη χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 475 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.
Την 01-03-2014 έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία, ο 35χρονος απαίτησε από τον καταγγέλλοντα χρηματικό ποσό, προκειμένου να του επιστρέψει το κινητό τηλέφωνο.
Πρωινές ώρες χθες (02-03-2014) σε προκαθορισμένο σημείο συνάντησης στην περιοχή της Άνω Πόλης, εμφανίστηκε ο 35χρονος προκειμένου να παραλάβει χρηματικό ποσό για την παράδοση του κινητού και συνελήφθη.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι που περιείχε έγγραφα του 28χρονου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δημοσιευμένο:http://www.astynomia.gr