Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Προπονητής για την εκγύμναση των υποψηφίων, Αστυνομικώ​ν και τέκνων αυτών, των Πανελληνίω​ν εξετάσεων από την Ε.Α.Υ. Θεσσαλονίκ​ης

Θεσσαλονίκη, 26 Μαρτίου 2014
Αριθ. Πρωτ.: 50/2014
Συνάδελφοι,
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης στα πλαίσια των αθλητικών δοκιμασιών που προβλέπονται στις προκαταρτικές εξετάσεις των στρατιωτικών σχολών και των σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας, ανάθεσε την εκγύμναση των υποψηφίων Αστυνομικών και τέκνων αυτών των Πανελληνίων εξετάσεων, σε ειδικευμένο γυμναστή-προπονητή.
Όσοι επιθυμούν μπορούν άμεσα να απευθυνθούν στον κ. Θεόφιλο ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗ, στα τηλέφωνα 6989005410 και 2310602750. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο στις αθλητικές εγκαταστάσεις που εδρεύουν στην οδό Αθανασίου Διάκου 16, Πολίχνη.
Η Ένωσή μας, όντας αρωγός και υποστηρικτής των χιλιάδων μελών της και των οικογενειών τους, αναλαμβάνει τα πλήρη έξοδα των προγυμνάσεων, και εύχεται σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία, ώστε να αδράξουν τους καρπούς των κόπων τους έπειτα από μια κουραστική σχολική χρονιά, τόσο σε πνευματικό όσο και σε σωματικό επίπεδο.