Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Αποτίουμε Φόρο τιμής σε όλους τους Συναδέλφους μας .....

Θεσσαλονίκη, 14-02-2014
Αρ. Πρωτ.:21/2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όπως έχει καθιερωθεί, το Α’ Ψυχοσάββατο κάθε έτους αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους τους συναδέλφους μας οι οποίοι, πιστοί στον όρκο τους, θυσιάστηκαν εν ώρα υπηρεσίας, υπεραμυνόμενοι των συμφερόντων την ελληνικής κοινωνίας και των Ελλήνων πολιτών. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης τιμά, σε τοπικό επίπεδο, τη μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος, τελώντας τρισάγιο, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 10:30 στο Ιερό παρεκκλήσι των Αγίου Δημητρίου & Αγίου Αρτεμίου που βρίσκεται εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
Είναι χρέος όλων μας να μην λησμονούμε όλους αυτούς, που με περίσσεια αυταπάρνηση και θάρρος, έχοντας ως κεντρικό άξονα την ασφάλεια του Πολίτη, πρόσφεραν τη ζωή τους βυθίζοντας σε θλίψη τους οικείους τους και την οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας. Όλοι αυτοί, αποτελούν ασίγαστο παράδειγμα αυτοθυσίας και επαγγελματισμού για τους συναδέλφους μας, που αγωνίζονται καθημερινά υπό αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες για να επιτελέσουν την αποστολή τους, και επιφορτίζει με μεγαλύτερη ευθύνη την Ηγεσία αφού κάθε πιθανή αποδόμηση ή απαξίωση του θεσμού της Αστυνομίας πλήττει άμεσα την ίδια την κοινωνία.
Παρακαλούνται όλοι οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι συνάδελφοι να παραστούν σ’ αυτή την Τελετή Μνήμης, για να τιμήσουμε όλοι μαζί αυτούς που έχουμε υποχρέωση να θυμόμαστε και να μνημονεύουμε.