Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι σημερινές εργασίες του ανοιχτού Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Θεσσαλονίκης

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:  25/2014                         ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  18/02/2014
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι σημερινές εργασίες του ανοιχτού Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, το οποίο έγινε με τη μαζική συμμετοχή των Αντιπροσώπων και του Προεδρείου της ΠΟΑΣΥ. Στη συνεδρίαση αναπτύχθηκαν όλα σχεδόν τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας, όπως αναδιάρθρωση, ωράριο εργασίας, κρατητήρια, απόφαση ΣτΕ, οφειλόμενα ρεπό, έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής, συνταξιοδοτικά-ασφαλιστικά θέματα, νέα για το ΤΕΑΠΑΣΑ, μετακίνηση διμοιριών ΔΑΕΘ εκτός Νομού Θεσ/νίκης με το μεγάλο οικονομικό κόστος, λειτουργία ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οργανωτικά θέματα Ένωσης κτλ. και ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ όλων των παρευρισκόμενων συνδικαλιστικών οργάνων της Ένωσής μας και της ΠΟΑΣΥ και η κοπή της Βασιλόπιτας για το νέο έτος με την ευχή όλοι με υγεία να μπορέσουν ενωμένοι να διεκδικήσουν και να επιλύσουν τα προβλήματα των συναδέλφων.
Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο έγινε σε συνδυασμό με την εκδίκαση σε Β' βαθμό της άδικης παραπομπής της Προέδρου της Ε.Α.Υ.Ν. Ροδόπης κας. Σταυρούλας ΤΖΑΤΖΑΝΑ στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο Β. Ελλάδας, για τη νόμιμη συνδικαλιστική της δράση, ενάντια στη μετατροπή της Σχολής Αστυφυλάκων (Τ.Δ.Α. Κομοτηνής) σε Κέντρο Κράτησης Παράνομων Μεταναστών.
Όπως πληροφορηθήκαμε της επεβλήθη η ποινή του προστίμου, παρόλο που το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο την είχε αθωώσει με ομόφωνη απόφαση με ψήφους 5-0. Είμαστε σίγουροι ότι σε ενδεχόμενη προσφυγή της στο αρμόδιο Διοικητικό Δικαστήριο (Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης) θα ακυρωθεί το πρόστιμο αυτό (ύψους 250 ευρώ) και η Δικαιοσύνη, όπως πάντοτε, θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αφού υπάρχουν πολλοί λόγοι ακυρότητας. 


 
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΡΙΘ. ΕΓΚΡ. ΠΡΩΤ.: 5995/1995
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 12 Τ.Κ. 54623 & ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 326
Τ.Κ. 54121 THΛ 2310-525510 FAX 2310-539900
www.eayth. gr e-mail: eayth@yahoo.gr


     Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Θ.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΠΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ         ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
6976518061                                            6979972444