Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

"Τα ίδια Παντελάκη μου.....τα ίδια Παντελή μου;"

Καμία ευχάριστη έκπληξη για την Θεσσαλονίκη - παρά τις υποσχέσεις σε πολιτικό και υπηρεσιακό επίπεδο - δεν έκρυβαν οι Τακτικές Μεταθέσεις του 2014 που ανακοινώθηκαν.
Δέκα (10) Αστυφύλακες και τρεις (3) Ανθ/μους;;;;;
Σε ένα πλάνο ελλείψεων των 1.200 αστυνομικών!!!!!!!
Εάν αυτό δεν σημαίνει απαξίωση, εμπαιγμός και του ότι οι πολίτες και οι αστυνομικοί που ζουν και εργάζονται στην Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζονται ως πολίτες β' διαλογής ;;;;;; Τότε τι άλλο μπορεί να σημαίνει ;;;
Είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί από την Φυσική και Πολιτική  Ηγεσία του Υ.Δ.Τ προς τις ερωτήσεις και επερωτήσεις των βουλευτών που έχουν κατατεθεί και απαντηθεί με ανάλογο περιεχόμενο εκ των οποίων προκύπτανε συμπεράσματα διαφορετικής αντιμετώπισης στο θέμα αυτό με γενναία ενίσχυση μόλις στις επόμενες τακτικές μεταθέσεις.
Ας ζητηθούν εκ νέου απαντήσεις ...........και εξηγήσεις.
Η θέση η δική μας παραμένει αταλάντευτα η ίδια αναλογική ενίσχυση της κάθε Α/Δ ανάλογα με την οργανική δύναμη, τις ελλείψεις που παρουσιάζουν αυτές, την πληθυσμιακή πυκνότητα, την εγκληματικότητα και την γεωγραφική και τουριστική θέση.
Κάθε άλλη αντιμετώπιση και θεώρηση είναι εκ του πονηρού εκπορευόμενη και μας οδηγεί να ξαναπούμε: "αφού κάνανε σουρωτήρι τον Κώδικα Μεταθέσεων, αφού οδήγησαν χιλιάδες αστυνομικούς στην Αθήνα και τους υποχρέωσαν  με πενιχρούς μισθούς να ζουν για πάρα πολλά χρόνια κάτω από τα όρια της φτώχειας... βλέποντας με το κιάλι τον τόπο συμφερόντων τους....συνεχίζουν ακάθεκτοι....."
Α.Σ.Π.Α. Θεσσαλονίκης