Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, 58χρονη ημεδαπή και 55χρονος αλλοδαπός...

Συνελήφθη στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης 58χρονη ημεδαπή για διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα 15χρονου αλλοδαπού
Συνελήφθη επίσης ο 55χρονος αλλοδαπός πατέρας του ανήλικου
Συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 10-01-2014, στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, 58χρονη ημεδαπή (λαθροδιακινητής) και 55χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών.
Ειδικότερα, η 58χρονη κατηγορούμενη, έναντι χρηματικής αμοιβής, προσπάθησε να διευκολύνει την έξοδο 15χρονου αλλοδαπού, συνοδεύοντάς τον από την ελληνική επικράτεια προς γειτονική χώρα. Στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστό δελτίο ταυτότητας που είχε εκδοθεί για τον ανήλικο.
Επιπρόσθετα, συνελήφθη ο 55χρονος αλλοδαπός πατέρας του 15χρονου νεαρού, που συναίνεσε σ’ αυτή την πράξη και παρέδωσε τον ανήλικο στην κατηγορούμενη, ο οποίος στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
 
Δημοσιευμένο:http://www.astynomia.gr