Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Δωρεά μηχανήματος ελέγχου αποσκευών/πακέτων X - RAY στη ΓΑΔΘ, από το Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα (01-10-2013), στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, παρέλαβε ένα μηχάνημα ελέγχου αποσκευών/πακέτων X - RAY , το οποίο προσέφερε ανιδιοτελώς το Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ, για τις ανάγκες της ΓΑΔΘ.
Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος
Αντιστράτηγος κ. ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ Δημήτριος και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος κ. Τρύφωνας ΚΟΥΚΙΟΣ εξέφρασαν τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες τους για τη γενναιόδωρη προσφορά του μηχανήματος. Στον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη κ. Robert SANTERS , απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ.
Η ευγενική αυτή δωρεά αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς και του έργου της ΓΑΔΘ αλλά και των φίλιων αισθημάτων του δωρητή, συνολικά προς το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Την εκδήλωση παράδοσης του μηχανήματος ελέγχου αποσκευών/πακέτων X - RAY τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ Δημήτριος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. ΚΟΥΚΙΟΣ Τρύφων και ο Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη κ. Robert SANTERS .
Παρέστησαν επίσης, Διευθυντές υφιστάμενων Διευθύνσεων της ΓΑΔΘ, ανώτεροι αξιωματικοί και προσωπικό της ΓΑΔΘ.

Δημοσιευμένο:http://www.astynomia.gr