Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Εξιχνιάσθηκε άμεσα η προχθεσινή ληστεία σε βάρος δύο ηλικιωμένων στη Λακκιά Θεσσαλονίκης

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί ενώ αναζητείται έτερος ομοεθνής συνεργός τους
Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ληστεία, που σημειώθηκε την (06-08-2013) σε βάρος δύο ηλικιωμένων στη Λακκιά Θεσσαλονίκης.
Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες (07-08-2013), στη περιοχή της Μαγνησίας Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης υπηρεσίας, με την συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και ΔΙ.ΑΣ., τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 25, 25 και 51 ετών, ενώ αναζητείται έτερος ομοεθνής συνεργός τους σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για «Ληστεία κατά Συναυτουργία».
Υπενθυμίζεται, ότι οι ανωτέρω συλληφθέντες, πρώτες πρωινές ώρες της (06-08-2013), στην περιοχή της Λακκιάς, διέρρηξαν παντοπωλείο ιδιοκτησίας 82χρονου ημεδαπού, πλην όμως ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός του.
Ο ιδιοκτήτης αντιλαμβανόμενος την ενεργοποίηση του συναγερμού, εξήλθε της κείμενης παραπλεύρως οικίας του και οι προαναφερόμενοι του προκάλεσαν βαριές σωματικές βλάβες, ενώ αφαίρεσαν από το εσωτερικό του καταστήματος χρηματικό ποσό, διάφορα πακέτα τσιγάρα κι ένα κινητό τηλέφωνο.
Στη συνέχεια, μετέβησαν στην οικία του 82χρονου, εντός της οποίας βρίσκονταν η 79χρονη σύζυγός του, από την οποία αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό.
Ο 82χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου και νοσηλεύεται.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα.
 
Συγχαρητήρια στους συναδέλφους για την άμεση και γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης.
 
Δημοσιευμένο:http://www.astynomia.gr