Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

3 Αυγούστου ημέρα Σάββατο και όμως για τις δυνάμεις της Δ.Α.Ε.Θ. έξω ρίχνει χιόνι !!! ...

Ο παραπάνω τίτλος όσο περίεργος και αν σας φαίνεται είναι η πικρή και πραγματική αλήθεια που βιώνουν οι άντρες της ΔΑΕΘ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα συνάδερφοί μας που υπηρετούν στην ΔΑΕΘ μας παίρνουν τηλέφωνο και μας δηλώνουν την απελπισία και την αγανάκτησή τους διότι τα πράγματα βαίνουν από το κακό στο χειρότερο για  το προσωπικό και δε φαίνεται ελπίδα για βελτίωση ακόμα και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού.
Συγκεκριμένα  για τις δυνάμεις που διατίθενται για λήψη μέτρων  στο Σ.Μ.Α. Ευκαρπίας.
Κάποιοι Συνάδερφοι είπαν ότι οι, αστυνομικοί  που διατίθενται υπηρεσία στον συγκεκριμένο χώρο είναι περισσότεροι από τους διαδηλωτές, καυτηριάζοντας την παρούσα κατάσταση.
Οι διαδηλωτές που έρχονται στον συγκεκριμένο χώρο καθημερινά δε ξεπερνούν τα 20 άτομα!!!
Οι συνάδερφοι προφανώς της ΔΑΕΘ, τη στιγμή που η πόλη είναι σχεδόν άδεια, δεν υπάρχουν προγραμματισμένες διαδηλώσεις, ούτε πορείες, ούτε διαμαρτυρίες, πρέπει να βρίσκονται συνωστισμένοι σε μηχανοκίνητα σιδηρόφρακτα κλουβιά, κάποια δίχως κλιματισμό, προκειμένου κάποιοι να γίνονται αρεστοί στη φυσική ηγεσία.
Και να φανταστείτε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο εν μέσω καλοκαιριού υπάρχουν συνάδερφοι στην ΔΑΕΘ που έχουν φτάσει τα 15 οφειλόμενα ρεπό. Αναρωτιόμαστε το χειμώνα που θα φτάσουν; Πότε θα δοθούν αυτά τα ρεπό; Μιλάμε λοιπόν για υπηρεσιακό μεσαίωνα !!!
Τα πράγματα κυρίες και κύριοι έχουν φτάσει σε τραγικό σημείο και δε φαίνεται να σταματάει η κατηφόρα. Η νοοτροπία των διοικούντων «φέρτε όσο περισσότερες δυνάμεις γίνεται να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο», αδιαφορώντας για τα εργασιακά δικαιώματα, τη προσωπική ζωή και ψυχική υγεία των συναδέρφων ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
Δε χρειάζεται να σπαταλάει το κράτος χιλιάδες ευρώ σε μισθούς υψηλόβαθμων αξιωματικών οι οποίοι απλά με το παραμικρό κουβαλούν όλες τις δυνάμεις σε κάθε εκδήλωση ή πιθανότητα εκδήλωσης, αδιαφορώντας για το αξιόμαχο και την ψυχική υγεία του προσωπικού. Αυτό μπορεί να το πράξει οποιοσδήποτε με πολύ μικρότερο μισθό.
 
Α.Σ.Π.Α. Θεσσαλονίκης