Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Συνάντηση Ε.Α.Υ.Θεσσαλονίκης με Κ.Κ.Ε. Στη Θεσσαλονίκη

Αντιπροσωπία της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης  συναντήθηκε με επιτροπή του Κ.Κ.Ε. Θεσσαλονίκης αποτελούμενη από τους κ. Ζιώγα Ιωάννη,  Χαβατζά Γεώργιο, Γκουτζηγιάννη Ηλία για να συζητήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης.
Βασικά αιτήματα και διεκδικήσεις ήταν η άμεση οικονομική ανακούφισή μας, έπειτα από την πολιτική του Μνημονίου, η κάλυψη των 1.200 κενών
οργανικών θέσεων της περιοχής μας, η παράτυπη φύλαξη κρατουμένων από τις Υπηρεσίες μας, τα πάρεργα, η πιστή τήρηση του ωραρίου εργασίας, οι πολλές μετακινήσεις, η απογραφή ως ΤΕ των αποφοίτων της Ανωτέρας Σχολής Αστυφυλάκων, Εκφράστηκε επίσης η αντίθεση της ένωσης για το σχέδιο Νόμου της αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην ανωτέρω επιτροπή επιδόθηκε γραπτό υπόμνημα το οποίο περιγράφει όλα τα ζητήματα που θα πρέπει άμεσα να επιλυθούν, ώστε να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας, να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας μας και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στον κάθε πολίτη της ελληνικής κοινωνίας.

Α.Σ.Π.Α. Θεσσαλονίκης