Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Βρέθηκαν σήμερα το πρωί σε περιοχή της Φωκίδας, τα δύο (2) κλεμμένα αυτοκίνητα, που αναζητούνταν από τις Αστυνομικές Αρχές

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ερευνών στην ευρύτερη περιοχή της Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας, εντοπίστηκαν τις πρωινές ώρες στις (04-07-2013), σε ορεινή τοποθεσία στην περιοχή Περιθιώτισα Φωκίδας, δύο (2) κλεμμένα αυτοκίνητα, που αναζητούνταν από τις αστυνομικές Αρχές.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν :

 - Το υπηρεσιακό συμβατικό αυτοκίνητο, μάρκας FORD FOCUS, χρώματος μπλε, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, που είχε αφαιρεθεί τα ξημερώματα της 17-06-2013, από πέντε (5) δράστες, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 37χρονου Υπαρχιφύλακα στην περιοχή Δίστομο Βοιωτίας. Το όχημα βρέθηκε κατακρημνισμένο σε χαράδρα, καμουφλαρισμένο με βλάστηση.

 -  Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μάρκας MITSUBISHI , χρώματος λευκού, που είχε αφαιρεθεί τα ξημερώματα της 20-06-2013, από οικία στην περιοχή της Φιλοθέης Φωκίδας. Το ανωτέρω αυτοκίνητο βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο και επίσης καμουφλαρισμένο με βλάστηση.

Σημειώνεται ότι οι δράστες μετά την αφαίρεση του Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου από την Φιλοθέη, κινήθηκαν προς Ναυπακτία, όπου προσεγγίζοντας, μετά την γέφυρα «ΡΕΡΕΣΙ», σε αστυνομικό «μπλόκο», έκαναν αναστροφή και κινήθηκαν στην αντίθετη κατεύθυνση (σχετική η από 20-06-2013 Ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας).
 
Δημοσιευμένο:http://www.astynomia.gr/