Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Πότε θα σταματήσουν οι μετακινήσεις των Διμοιριών της ΔΑΕΘ !!!!

Σαν τους νομάδες που δεν ζουν στην ίδια Πολιτεία....

Δυστυχώς μόνο έτσι μπορούν να παρομοιαστούν οι Διμοιρίες της ΔΑΕΘ.

Τα ίδια και τα ίδια, μετακινήσεις επί μετακινήσεων από Χαλκιδική στον Βόλο και αύριο ποιος ξέρει που.....!!!!!

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά τρείς διμοιρίες ΔΑΕΘ και άλλες πέντε "πρόχειρες" ετοιμότητας στον αγώνα Νίκη Βόλου - Παναιτωλικός την Πέμπτη 20/6/2013.

Ποιος πληρώνει τον "βαρκάρη" των μετακινήσεων;, μα ποιος άλλος, εσύ φυσικά, ο 'Ελληνας Πολίτης....Μέχρι πότε θα πληρώνεις;;...Μα φυσικά μέχρι να βάλουν το χέρι στην τζέπη οι ΠΑΕ...δηλαδή ποτέ!!!!!

Προφανώς η διαμαρτυρία της προηγούμενης εβδομάδας στην ΔΑΕΘ της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, δεν απέφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και η Φυσική μας Ηγεσία για πολλοστή φορά μας "δουλεύει" και επαναλαμβάνει ακούραστη αυτό που ξέρει καλά να κάνει, να μετακινεί με μεγάλη ευκολία, μεγάλο αριθμό αστυνομικών, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν της ούτε τα κόστη μετακίνησης, αλλά ούτε και καταπόνηση ηθική και σωματική των αστυνομικών αυτών.

Όμως δηλώνουμε και εμείς ακούραστοι και θα φτάσουμε μέχρι τέλους....θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα και τους τρόπους που μας δίνει η θεσμική μας ιδιότητα για να διασφαλίσουμε στους συναδέλφους μας αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και οικογενειακό και προσωπικό προγραμματισμό.

Α.Σ.Π.Α. Θεσσαλονίκης