Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Χρ. Φωτόπουλος: «Θέλουν νεκρό στις Σκουριές, αστυνομικό ή πολίτη»

Δημοσιευμένο στο : http://www.halkidikinow.gr
Πέμπτη, 23 Μάιος 2013
-Λάβρος εναντίον όλων ήταν σήμερα ο Χρήστος Φωτόπουλος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), που μίλησε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.

Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην  πολυσυζητημένη περιοχή των Σκουριών και με ένταση στη φωνή του κάλεσε την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να βρουν λύση στο πρόβλημα χωρίς να χρησιμοποιούν την Αστυνομία για να πείσουν τους πολίτες. «Τα κοινωνικά και επιχειρηματικά ζητήματα δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται μόνο με αστυνομικά μέτρα»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Χρ. Φωτόπουλος μίλησε για τα έκτροπα που δημιουργούν όσοι πολίτες αντιδρούν στην επένδυση του χρυσού, οι οποίοι διακατέχονται όπως είπε, από μίσος για τους πάντες. «Τους καλώ να ξεσπούν αλλού όχι στους αστυνομικούς. Είμαστε δίπλα στον πολίτη και όχι απέναντί του», τόνισε.

«Κάποιοι θέλουν νεκρό στις Σκουριές, αστυνομικό ή πολίτη. Όμως αστυνομικοί και πολίτες μπορούμε μαζί να διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους. Καλώ την κοινωνία όλης της Χαλκιδικής να πρωτοστατήσει για να έχει μια καλή αστυνομία στην περιοχή».

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. έστρεψε τα πυρά του όμως και κατά των τοπικών αρχών και φορέων επειδή όπως είπε ανέχτηκαν και δεν ανέλαβαν πρωτοβουλίες για την πλήρωση του κενού που υπάρχει στην ηγεσία της Αστυνομικής Δ/νσης Χαλκιδικής. «Δεν μιλάει κανένας για το γεγονός. Το θεωρούν ασήμαντο ή δεν τους ενδιαφέρει;» αναρωτήθηκε, καλώντας τους έστω και τώρα να συμπαρασταθούν τους αστυνομικούς υπαλλήλους.


http://www.halkidikinow.gr