Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Η Ε.Α.Υ.Θ. καταγγείλει ότι το θέμα στις Σκουριές Χαλκιδικής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ..

Παρασκευή, 10 Μάιος 2013
-ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Ένωση είναι αναγκασμένη, για ακόμα μία φορά, να καταγγείλει και να ενημερώσει ότι το θέμα στις Σκουριές Χαλκιδικής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...
Η Υπηρεσία μας έχει να αντιμετωπίσει την συνεχώς αυξανόμενη εγκληματικότητα και να προστατέψει τους πολίτες.
Η τακτική – συνεχόμενη – επαναλαμβανόμενη μετακίνηση διμοιριών της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης στη Χαλκιδική δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, αφού αυτή η πολύπαθη Διεύθυνση δεν είναι σε θέση από πλευράς αριθμού προσωπικού να καλύψει και της ανάγκες της γειτονικής Χαλκιδικής (έτσι όπως τις αντιλαμβάνονται κάποιοι), που σε χρονικό διάστημα η απόσταση για ένα υπηρεσιακό λεωφορείο είναι περίπου 2,5 ώρες.
Η ανωτέρω Υπηρεσία ενώ έχει τον ίδιο αριθμό διμοιριών ΥΑΤ και ΥΜΕΤ από τις αρχές του έτους 2000, που τότε ίσχυαν άλλες συνθήκες, τώρα, εν έτη 2013, οι πολλές μετακινήσεις σε άλλες περιοχές της Β. Ελλάδας, αλλά και οι συνεχείς συγκεντρώσεις, συναθροίσεις και αθλητικές εκδηλώσεις, σε καθημερινό επίπεδο, στις οποίες λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα τάξης, έχουν οδηγήσει το προσωπικό στην εξάντληση και την υπερεργασία.  
Γι’ αυτό πρέπει, άμεσα να ενισχυθεί με ικανό αριθμό προσωπικού η Θεσσαλονίκη, γιατί η κατάσταση χαρακτηρίζεται από κάθε πλευρά,  οριακή και δύσκολη, και σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί.
ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΣ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...


Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Θ.
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                             ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα της ΕΝΩΣΗΣ:http://www.eayth.gr