Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης : Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 16/05/2013

Πέμπτη, 09 Μάιος 2013
-ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Η Ένωση, σας υπευνθυμίζει την πρόσκληση να συμμετέχετε στην Ετήσια Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση, η οποία θα διεξαχθεί  την Πέμπτη 16/05/2013 και ώρα 11:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης στην οδό Μοναστηρίου 326. στην οποία, έχουν προσκληθεί και θα ενημερώσουν αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν (οικονομικά – εργασιακά - ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά θέματα), το Προεδρείο της Ομοσπονδίας μας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. (Πρόεδρος κ. Χρήστος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, Αντιπρόεδροι κ.κ. Αντώνιος ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ και Γεώργιος ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ), συνάδελφος από τη Διεύθυνση Οικονομικών του Α.Ε.Α.,/Γραφείο Συνταξιοδοτικών Υποθέσεων αρμόδιος για συνταξιοδοτικά – ασφαλιστικά - οικονομικά θέματα, καθώς και ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Ίδρυμα Εξοχών/Α.Ε.Α.

Η παρουσία όλων κρίνεται επιβεβλημένη και θα βοηθήσει το συνδικαλιστικό κίνημα.
Θα δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί διάλογος των μελών μας με τους ανωτέρω συναδέλφους, αλλά και με το Προεδρείο της Ένωσης, προκειμένου να υποβληθούν και ερωτήσεις σε κρίσιμα ζητήματα, όπως το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό, αλλά και διάφορα άλλα εργασιακά θέματα, τοπικού και γενικότερου ενδιαφέροντος, για τα οποία θα δοθούν απαντήσεις και θα σας λυθούν, όσο είναι δυνατόν, όλες οι απορίες.



Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της τωρινής Διοίκησης - Προεδρείου της Ένωσης, από την 27/4/2012 που ανέλαβε, μέχρι και την 30/4/2013, καθόσον η Ένωση πιο πριν  λειτουργούσε με προσωρινή Διοίκηση, λόγω της αλλαγής Καταστατικού που επέβαλλε ο Νόμος 3938/2011, με τον οποίο θεσπίστηκε το σύστημα της απλής αναλογικής στις εκλογές και καθιερώθηκε υπηρεσιακό κριτήριο στην ίδρυση των συνδικαλιστικών οργανώσεων των Αστυνομικών. Εξάλλου, θα τεθούν διάφορα άλλα ενδιαφέροντα θέματα - ζητήματα της Ένωσης, για τα οποία θα πρέπει να τοποθετηθετε, αφού η Ένωση είστε όλοι εσείς, τα μέλη της που την στηρίζετε στο δύσκολο καθημερινό της έργο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Θ.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝΙΚΟΣΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ         ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
http://www.eayth.gr