Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΕΣ.......


Η Α.Σ.Π.Α πιστή στην ιδρυτική της διακήρυξη, πιστή στις έγγραφες θέσεις και τις απόψεις που εξέφρασε πριν τις εκλογές της Ένωσης προς όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης και  τέλος πιστή στην συνδικαλιστική συνεργασία με όλες τις υγιείς συνδικαλιστικές δυνάμεις που προέκυψαν μετά τις εκλογές .
Εκφράζει:
1.Την απόλυτη στήριξη στο Προεδρείο της Ένωσης, όσο αυτό μάχεται για τα πραγματικά προβλήματα των συναδέλφων και αντιμάχεται - αντιστέκεται στην εκάστοτε Πολιτική και Φυσική Ηγεσία που η πρώτη μας έχει οδηγήσει στην φτώχεια και την εξαθλίωση και η δεύτερη πρόθυμα διαθέσιμη να ποδηγετήσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας μας,παραβιάζοντας  καθημερινά όλα όσα με κόπο κατακτήσαμε και μας διασφαλίζουν μια αξιοπρεπή καθημερινότητα ,με σκοπό να μας επαναφέρει σε έναν "εργασιακό μεσαίωνα".
2.Εκφράζουμε την απόλυτη αντίθεση μας και καταδικάζουμε όλες εκείνες συνδικαλιστικές "δυνάμεις" - μειοψηφίας που όχι στο όνομα των συμφερόντων των συνάδελφων, αλλά στην εκπλήρωση προσωπικών φιλοδοξιών, καλλιεργούν ένα κλίμα εσωστρέφειας και μισαλλοδοξίας , με μοναδικό σκοπό να έρθουν αυτοί "καβάλα στο άλογο". Απλά τους θυμίζουμε ότι οι συνάδελφοι επιβραβεύουν αυτούς που μάχονται και  προσπαθούν για αυτούς και όχι για την "εικόνα τους". εξάλλου είναι "νωπές ακόμα οι μνήμες" από τα "έργα και ημέρες σας".
3.Τέλος εκφράζουμε τον  απόλυτο σεβασμό μας στην έκφραση της διαφορετικής άποψης του καθενός εκλεγμένου μέλους του Δ.Σ της Ένωσης, των εκλεγμένων οργάνων του Σωματείου και των απλών μελών του Σωματείου  όταν αυτή η διαφορετική άποψη εκφράζεται στα συλλογικά όργανα του Σωματείου και όχι εν είδη αναρτήσεων η σχολίων στα διάφορα blog's χωρίς προηγουμένως να έχουν κοινοποιηθεί προς συζήτηση στο όργανα του Σωματείου και αυτό φανερώνει τις πραγματικές προθέσεις τους.

Συνάδελφοι 
"Οι καιροί ου μενετοί" απομονώστε κάθε εσωστρεφή μεμονωμένη η συλλογική προσπάθεια , στηρίξτε και υποστηρίξτε εμπράκτως εκείνους τους συναδέλφους - συνδικαλιστές που καλλιεργούν το πνεύμα συνεργασίας και ενότητας , μόνο αυτή /οι μας χρειάζεται/νται τις δύσκολες ώρες - ημέρες και χρόνια που περνάμε .

Α.Σ.Π.Α