Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Τα δημοκρατικά δικαιώματα των αστυνομικών στο απόσπασμα!!!!!!


Το αστυνομικό Συνδικαλιστικό Κίνημα , αδιαμφισβήτητα είναι από τα πιο μαχητικά Σ.Κ των τελευταίων ετών, από το 2011 έχουμε συνεχείς ένστολες συγκεντρώσεις ,πορείες, διαμαρτυρίας και καταλήψεις στην Αθήνα και περιφερειακά - ενάντια στις πολιτικές της λιτότητας και των μνημονίων που εξαθλιώνουν τους αστυνομικούς και τους οδηγούν στην φτώχεια.
Ανάμεσα σε αυτές ξεχωριστή θέση έχουν τα εντάλματα σύλληψης των Τροικανών, οι διαμαρτυρίες σε Πρεσβείες Ευρωπαικών Χωρών και στα Γραφεία της Ε.Ε......η θέα των ένστολων διαμαρτυρωμένων  αστυνομικών και τα ευρηματικά "χαπενιγκ" "έγραψαν" σε όλα τα Διεθνή ΜΜΕ.
Και τότε αναρωτήθηκαν θορυβημένοι  , όλοι αυτοί που είχαν την υποχρέωση να μας "προστατέψουν" και μας άφησαν "βορά" στις ορέξεις των δανειστών...."μα τι θα πει ο κύκλος μας;;", " τι πράγματα είναι αυτά" ...."αστυνομικοί με στολές να σηκώνουν πανό και να φωνάζουν συνθήματα" και αφού με θεωρητικές παραινέσεις δεν έπεισαν τους αξιόμαχους ένστολους συνδικαλιστές...ανέλαβαν "εργολαβικά" να καταστείλουν και να τρομοκρατήσουν τον μαχόμενο - ειδικά - αστυνομικό συνδικαλισμό παίρνοντας μέτρα:
1.Άσκησαν πειθαρχικούς ελέγχους  και διώξεις σε συνδικαλιστές.
2.Προσπάθησαν να καταργήσουν την απλή αναλογική στην εκλογή των συνδικαλιστικών οργάνων μας.
3.Και τώρα αφού προκάλεσαν , αποδέχθηκαν τη γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους που απαγορεύει να φοράνε στολή οι αστυνομικοί στις κινητοποιήσεις .
Τους απαντάμε:
Ούτε η ίδια η ύπαρξη μας(συνδικαλιστές)  θα ήταν απαραίτητη αν η πολιτική και ειδικά η φυσική μας ηγεσία , φρόντιζαν και έδιναν λύσεις στα προβλήματα μας και δεν συνεργούσαν από κοινού στην ηθική κατάπτωση  μας, στην φτώχεια , την εξαθλίωση και την επαναφορά μας σε εργασιακό μεσαίωνα.
Ο ένστολος συνδικαλισμός πέρασε από "γενιές δεκατέσσερις " μέχρι να νομιμοποιηθεί , κατακτήθηκε με αγώνες και θα διαφυλαχθεί ως μοναδικό ανάχωμα αντίστασης των αστυνομικών ακόμη και αίμα.
Καμία προσπάθεια ποινικοποίησης, τρομοκρατίας και φίμωσης δεν πρόκειται να περάσει , είμαστε εδώ παρόντες και όρθιοι να υπερασπιστούμε τα δημοκρατικά δικαιώματα μας.
Εσείς σε ποια Δημοκρατία πιστεύεται; 
Α.Σ.Π.Α