Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Την Τρίτη 9/4/2013 η Ε.Α.Υ.Θ. θα πραγματοποιήσει συναντηση με τα μέλη της Δ.Α.Ε.Θ./Υ.ΜΕ.Τ.


Σάββατο, 06 Απρίλιος 2013
-ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Την Τρίτη 9/4/2013 και ώρα 11:00 η Ε.Α.Υ.Θ. θα πραγματοποιήσει συναντηση με τα μέλη της υπηρεσίας Δ.Α.Ε.Θ./Υ.ΜΕ.Τ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ   05/04/2013
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:  55/2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Ενωση σας ενημερώνει ότι τα μέλη του Προεδρείου – Διοίκησης του Διοικητικού Συμβουλίου της, την προσεχή Τρίτη 9 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ., θα βρίσκονται στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης στην οδό Κατσιμίδη, όπου θα πραγματοποηθεί επίσημη συνάντηση της 'Ενωσης με το προσωπικό της Υπηρεσίας Δ.Α.Ε.Θ.-Υ.ΜΕ.Τ.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που υπηρετούν στην ανωτέρω Διεύθυνση, εφόσον το επιθυμούν, να προσέλθουν στη συνάντηση, προκειμένου να διεξαχθεί ένας γόνιμος διάλογος με ανταλλαγή απόψεων, για την γνωστοποίηση - διευθέτηση - επίλυση των οποιονδήποτε εργασιακών προβλημάτων τους.
'Ηδη η 'Ενωση, με τις ομάδες εργασίας της, γνωρίζοντας τα πολλά και σοβαρά ζητήματα τα οποία απασχολούν αυτήν την Υπηρεσία, έχει προβεί σε έγραφες καταγγελίες για  όλες σχεδόν τις παραβιάσεις και καταστρατηγήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας, σε βάρος των εργαζομένων συναδέλφων. Γι' αυτό θα πρέπει την Τρίτη να παρευρίσκονται όλοι στο ραντεβού με την 'Ενωση, ώστε, έπειτα από την πλήρη ενημέρωση που θα υπάρξει, να δρομολογηθούν οι νέες συνδικαλιστικές διεκδικήσεις, σε κάθε επίπεδο, προς όφελος των μελών μας, αλλά και της ίδιας της υπηρεσίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Θ.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                   ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Αναδημοσίευση από :http://www.eayth.gr