Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΠΟΑΣΥ-ΠΟΑΞΙΑ : Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων στο καθήκον αστυνομικών


Σάββατο, 09 Μάρτιος 2013
-Με την υπόμνηση του μεγάλου χρέους της Πολιτείας να ενδιαφέρεται σθεναρά και αδιαλείπτως για το αγαθό της ασφάλειας του ελληνικού λαού, παρέχοντας στους ένστολους φύλακες του νόμου και της τάξης κάθε αναγκαίο εφόδιο για την εκπλήρωση της αποστολής τους, ώστε να έχει πρακτικό αντίκρισμα και η απόδοση τιμών στους Ήρωες του αστυνομικού σώματος, τελέστηκε σήμερα από τις Ομοσπονδίες μας στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, η καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση και η οφειλόμενη απότιση φόρου τιμής στους αδικοχαμένους συναδέλφους μας.

Στην επιμνημόσυνη δέηση χοροστάτησαν ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου Β', επίσκοπος Σαλώνων κ. Αντώνιος και ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής  Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Κιούλος και ο πατήρ Ιωάννης ΚΟΚΚΩΝΗΣ Διευθυντής του Ιδρύματος Εξοχών ΕΛ.ΑΣ..
Παρέστησαν ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Νικόλαος Δένδιας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Τσουμάνης και Δημήτρης Κυριαζίδης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ. Δημήτρης Τσουκαλάς, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Θεόδωρος Τσίκας, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ, ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Βασίλειος Μαστρογιάννης, ο Υποδιοικητής της ΕΥΠ κ. Γεώργιος Καμαρινόπουλος. Σύσσωμη παρέστη η Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με επικεφαλής τον Αρχηγό Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο, ανώτατοι αξιωματικοί των Κλάδων και Υπηρεσιών του Αρχηγείου και των αστυνομικών υπηρεσιών της ΓΑΔΑ, αστυνομικό προσωπικό, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Θεόφιλος Αθανασίου, ο πρόεδρος της ΠΕΑΛΣ κ. Δημήτρης Σαϊτάκης, καθώς και συγγενείς των αδικοχαμένων συναδέλφων μας.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων που έχει ανεγερθεί στο χώρο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη δαπάνη του συνδικαλιστικού μας κινήματος.
ypografes_poasy-poaxia