Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Βγήκε η προκήρυξη για εισαγωγή δοκίμων αξιωματικών, όμως ο αριθμός θ' ανακοινωθεί με νέα ... προκήρυξη


Βγήκε η προκήρυξη για εισαγωγή δοκίμων αξιωματικών, όμως ο αριθμός θ' ανακοινωθεί με νέα ... προκήρυξη
Δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013 - 2014, με το σύστημα του Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Δείτε εδώ την προκήρυξη.
Το εισαγωγικό τμήμα της προκήρυξης αναφέρει:
"Διαγωνισμό για την εισαγωγή αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας για το ακαδημαϊκό έτος 2013 - 2014, με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων Γενικού Λυκείου του Yπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
-Ο ακριβής αριθμός των εισαγομένων στη ΢χολή, κατά κατηγορία και χωρίς διάκριση φύλου, θα καθορισθεί με συμπληρωματική προκήρυξη, η οποία θα σας αποσταλεί μετά την έκδοση της προβλεπόμενης Κ.Τ.Α. των υπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, που αφορά στον καθορισμό αριθμού εισαγομένων αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.
-Οι υποψήφιοι, που κατέχουν βεβαίωση πρόσβασης ημερήσιου Γενικού Λυκείου, των ετών 2011 ή 2012, μπορούν εφόσον επιθυμούν, να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στη ΢χολή Αξιωματικών, χωρίς νέα εξέταση, με βάση τη συγκεντρωθείσα βαθμολογία στην πιο πρόσφατη εξέτασή τους, για το 10% των θέσεων.
www.bloko.gr