Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Θετική εξέλιξη για το εφάπαξ - Στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης μεταφέρεται το ΤΕΑΠΑΣΑ

Συνάντηση με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για το θέμα του Εφάπαξ

 

Παρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2013
-Αυτό δήλωσε ο κ. Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κατά τη συνάντηση που είχαν οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας και εντός των προσεχών ημερών θα κατατεθεί τροπολογία στη Βουλή με την οποία θα ορίζεται εφεξής ως εποπτεύων Υπουργείο του ΤΕΑΠΑΣΑ το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη αντί του Υπουργείου Εργασίας, ότι δηλαδή ισχύει για τις ένοπλες δυνάμεις και το Λιμενικό Σώμα.
Παράλληλα θα επανακαθορισθεί από την αρχή τόσο ο τρόπος λειτουργίας του Ταμείου όσο και οι διάφορες παροχές του (επικουρικές συντάξεις – εφάπαξ βοηθήματα).
Στη συνέχεια η σχετική ανακοίνωση των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας....

shmata_poasy_poaxia_ps
Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2013
Αρ. Πρωτ.: 506/1/16
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Πραγματοποιήθηκε στις 6/2/2013, συνάντηση αντιπροσωπειών των Ομοσπονδιών μας με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. ΔΕΝΔΙΑ Νικόλαο, για το θέμα του εφάπαξ. Όπως μας δήλωσε ο κ. Υπουργός, εντός των προσεχών ημερών θα κατατεθεί τροπολογία στη Βουλή με την οποία θα ορίζεται εφεξής ως εποπτεύων Υπουργείο του ΤΕΑΠΑΣΑ το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη αντί του Υπουργείου Εργασίας, ότι δηλαδή ισχύει για τις ένοπλες δυνάμεις και το Λιμενικό Σώμα.
  Παράλληλα θα επανακαθορισθεί από την αρχή τόσο ο τρόπος λειτουργίας του Ταμείου όσο και οι διάφορες παροχές του (επικουρικές συντάξεις – εφάπαξ βοηθήματα).
  Για κάθε περαιτέρω εξέλιξη για το θέμα θα σας κρατάμε ενήμερους.
ypografes_poasy_poaxia_ps