Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Αυτά τα επαίσχυντα μέτρα έχουν και την υπογραφή μας.......

Αν ψηφιστούν τα επαίσχυντα αυτά μέτρα που έχουν κατατεθεί στην Βουλή, τότε όλοι οι ένστολοι θα βυθιστούμε στην φτώχεια και ίσως να έχουμε και πρόβλημα επιβίωσης.

Τα μέτρα αυτά αν ψηφιστούν θα έχουν και την υπογραφή μας.......όμως.

Είναι αλήθεια πως για πάρα πολλά χρόνια μας χρησιμοποίησαν και μας και τις οικογένειες μας με δεσμεύσεις και προγράμματα που ποτέ δεν εφαρμόστηκαν , μόνο και μόνο να μας αρπάξουν την ψήφο προκειμένου να πετύχουν να έρθουν στην εξουσία να γίνουν Κυβέρνηση.

Αμέσως μετά την εκλογή τους και σε όλη την Κυβερνητική τους θητεία όχι μόνο ξεχνούσαν τις προεκλογικές δεσμεύσεις - υποσχέσεις τους ,αλλά και μας χρησιμοποιούσαν - με την επίκληση του καθήκοντος - για να περάσουν οι μετεκλογικές πολιτικές τους που καμία σχέση δεν είχαν με τα προεκλογικά τους προγράμματα και έτσι ο λαός ξεσηκώνονταν , διαμαρτύρονταν και μεις εκεί ήμασταν θεματοφύλακες, τους φυλούσαμε.

Έτσι και τώρα σε λίγε μέρες θα αναγκαστούμε και πάλι να βάλουμε τα κορμιά μας και τα στήθη μας ώστε να αποκρούσουμε όλους αυτούς που θα αντιδράσουν στην ψήφιση των μέτρων...και των μέτρων που αφορούν και εμάς και που είναι αυτά που θα μας οδηγήσουν στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Τι ειρωνεία να βάζεις τα στήθη σου , για να μπορέσουν κάποιοι να ψηφίσουν την καταδίκη  σου στην φτώχεια, την ανέχεια και την εξαθλίωση.
  
Θα έχουν λοιπόν και την υπογραφή μας , γιατί και τους ψηφίζαμε/σαμε και  τους φυλάμε  και πολλοί από μας θα υπογράψουν και  με το αίμα τους.

Α.Σ.Π.Α