Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Θα δουλέψουμε με αυτοθυσία για να ξανάρθει το χαμόγελο στον πολίτη........

-Η Α.Σ.Π.Α δημοσιεύει απόσπασμα από την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δράμας,που μέσα από τις γραμμές της τα λέει όλα!!!!!!



".................................................................................................................................................................-Οι αστυνομικοί κ. Βουλευτές, έστω φτωχοποιημένοι και εξαθλιωμένοι, θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αυτοθυσία να μάχονται καθημερινά για την ασφάλεια του πολίτη με τα πενιχρά μέσα και την ανύπαρκτη ψυχολογία εναντίον βαριάς και οργανωμένης εγκληματικότητας, υπενθυμίζοντας σας, τους δεκάδες τραυματίες και νεκρούς Αστυνομικούς που έπεσαν στο βωμό του καθήκοντος για την διαφύλαξη του αγαθού της ασφάλειας των συμπολιτών μας .
Τα ανταποδοτικά οφέλη που απολαμβάνουν και προσδοκούν είναι άμεσα συνδεδεμένα με το χαμόγελο του πολίτη και την ικανοποίηση της προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο.
................................................................................................................................................................"
Α.Σ.Π.Α