Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Η μεγαλύτερη Αστυνομική επιχείρηση της Θεσσαλονίκης…


Η μεγαλύτερη Αστυνομική επιχείρηση της Θεσσαλονίκης… άρθρο του Γιώργου ΔεληγιώργηΣήμερα Κυριακή 25/11/2012 συνάδελφοι έχουμε τη σημαντικότερη στιγμή στην Υπηρεσία μας στη Θεσσαλονίκη, σήμερα η Αστυνομία θα εκτελέσει το βασικότερο και το πιο σημαντικό έργο που της έχει αναθέσει το κράτος, η Ελληνική Δημοκρατία.
Μη φανταστείτε ότι πρόκειται για  πορείες, διαδηλώσεις, επιχείρηση για να συλληφθούν οι διαρρήκτες που έχουν ρημάξει τα σπίτια και τις
περιουσίες των πολιτών, μεγαλέμποροι ναρκωτικών ουσιών, ληστές, αρχαιοκάπηλοι ή απατεώνες που εξαπατούν από αθώους πολίτες, κλέφτες αυτοκινήτων.
Όλα αυτά είναι μη σοβαρά περιστατικά, καθόσον τέτοια δύναμη που θα συγκεντρωθεί σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας, δεν έχει συγκεντρωθεί στη πόλη μας για όλες τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας που έχουν γίνει τα τελευταία 10 χρόνια και χωρίς να υπολογίσουμε τα R/T περιπολικά Ασφάλειας-Τάξης και Τροχαίας, που είτε θα φυλάνε αερογέφυρες είτε θα συνοδεύουν Λεωφορεία ομάδων.

Το σημαντικό αυτό γεγονός δεν είναι ο ερχομός του Προέδρου της Δημοκρατίας, ούτε του Πρωθυπουργού ή κάποιου ξένου ηγέτη, είναι ο ερχομός των εργαζομένων μιας ιδιωτικής επιχείρησης που παίζουν ποδόσφαιρο, για να παίξουν με τους εργαζομένους μιας άλλης ιδιωτικής επιχείρησης στο ιδιωτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της 2ης ιδιωτικής επιχείρησης.
Το σημαντικό γεγονός είναι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και μάλιστα χωρίς μετακίνηση φιλάθλων απ’ ό,τι πληροφορήθηκα.
Και εμείς σαν καλοί υπάλληλοι αυτών των επιχειρήσεων καλούμαστε να βοηθήσουμε όλοι, …και όταν λέω όλοι, εννοώ ΟΛΟΙ στην ομαλή διεξαγωγή του.
Αυτή τη φορά όμως η Ένωση μας πρέπει να πει στον κόσμο, πόσους Αστυνομικούς πλήρωσε για αυτές τις δύο ιδιωτικές επιχειρήσεις, πόσοι Αστυνομικοί έλειψαν από το Αστυνομικό τους έργο για να απασχοληθούν στον αγώνα, πόσοι Αστυνομικοί στερήθηκαν την ημερήσια ανάπαυσή τους-πόσοι από αυτούς υπηρετούν στο Α.Τ. Λ. Πύργου των 1000 οφειλόμενων ημερήσιων αναπαύσεων, πόσα χρήματα πλήρωσαν αυτές οι ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Αστυνομία, πόσο κόστισε στο ελληνικό δημόσιο η λήψη όλων αυτών των αστυνομικών μέτρων και πόσοι απόστρατοι Ανώτεροι-Ανώτατοι Αξιωματικοί εργάζονται σ’ αυτές τις δύο Π.Α.Ε.:
Το κουτόχορτο τέλος!

Γεώργιος Δεληγιώργης
Αντιπρόσωπος Ε.Α.Υ.Θεσσαλονίκης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
.