Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Mε τις στολές τους οι συνδικαλιστές στο Δ.Σ και στο Γ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ....!!!!!!


Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ στα γραφεία της και θα συνεχιστεί την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου αμέσως μετά το τέλος των εργασιών του Γενικού Συμβουλίου.
Στις προσκλήσεις αναφέρεται οι συνδικαλιστές  - τα μέλη του Δ.Σ και οι Πρόεδροι και οι Γ.Γραμματείς μα φέρουν μαζί τους την στολή τους!!!
Το γεγονός αυτό δηλώνει ότι θα πραγματοποιηθεί κάποια ,παράσταση διαμαρτυρίας ως συνέχεια των προηγούμενων αγωνιστικών μας κινητοποιήσεων.
Η μη υποστολή της σημαίας των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, το ότι δεν κουραστήκαμε μετά το τελευταίο 22ο Συνέδριό μας,να είμαστε συνεχώς στους δρόμους για να  αναδείξουμε και καταδείξουμε το δίκαιο των αιτημάτων μας με αιχμή κυρίως τα οικονομικά ζητήματα (περικοπές δαπανών, νέο μισθολόγιο, νυχτερινά, οδοιπορικά κλπ), αλλά και άλλα σημαντικά και σοβαρά εσωτερικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία της αστυνομίας και το προσωπικό της.
Η δυναμική αυτή είναι γεγονός ότι έχει ενοχλήσει την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, αλλά και γενικά όλη την Κυβέρνηση - "πολύ φασαρία κάνουν οι αστυνομικοί με τις διαμαρτυρίες τους" -  πως αλλιώς θα μπορούσε κανείς να εξηγήσει την επίμονη άρνηση τους για συνάντηση μαζί της παρά τις αλλεπάλληλες έγγραφες αιτήσεις από πλευρά της Π.Ο.ΑΣ.Υ, πως αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί η μη παροχή των συνδικαλιστικών διευκολύνσεων προς τα εκλεγμένα όργανα της Π.Ο.ΑΣ.Υ και των Α'Βαθμιών Ενώσεων μετά από τόσους μήνες, από την Πολιτική Ηγεσία, πως αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί η πειθαρχική δίωξη συνδικαλιστών!!!!
Ακόμη και ο ποιο δύσπιστος αντιλαμβάνεται ότι η κωλυσιεργία αυτή είναι απότοκος της πρόθεσης ,για απαξίωση και περιθωριοποίηση του συνδικαλιστικού ρόλου των αστυνομικών, ώστε να μην έχουν την ευχέρεια  οι αστυνομικοί συνδικαλιστές να διαμαρτύρονται, κινητοποιούνται και γενικά να  κάνουν "φασαρία"!!!!!!
Πρακτικές και νοοτροπίες που θυμίζουν άλλες εποχές.......που ενισχύουν όμως τις ακραίες φωνές και συμπεριφορές, που αμφισβητούν κάθε θεσμό του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!!! Συνάδελφοι ,είμαστε μαζί σας , είμαστε δίπλα σας, είμαστε απέναντι σε όλους αυτούς που θέλουν να  μας απαξιώσουν, να μας βάλουν στο περιθώριο, είμαστε και θα είμαστε υπερασπιστές και στυλοβάτες της δημοκρατίας και των θεσμών της.
 Α.Σ.Π.Α