Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Η Π.Ο.ΑΣ.Υ πρέπει να απαιτεί και όχι να παρακαλεί....!!!!!!!



 
 Στην σημερινή δύσκολη συγκυρία για όλους τους εργαζόμενους αστυνομικούς όπου αμφισβητείται κάθε προηγούμενη κατάκτηση θεσμική και οικονομική, όπου ο οργανισμός της Ελληνικής Αστυνομίας στέκεται όρθιος μόνο και μόνο χάρη στο ΦΙΛΟΤΙΜΟ του Έλληνα Αστυνομικού και σε καμία περίπτωση πάντως από την ικμάδα και τι πρωτοβουλίες της Πολιτικής και Φυσικής της Ηγεσίας.....η αντιπροσωπευτικότερη συνδικαλιστική οργάνωση της Αστυνομίας - εκπροσωπεί 54 Α'Βάθμιες Ενώσεις και πάνω από 40.000 αστυνομικούς να παρακαλάει και να ζητάει να δει την Πολιτικής της Ηγεσίας....γιατί;;
 
Για τα προβλήματα των εργαζομένων και για " για να βελτιωθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών και να μην είναι «ξέφραγο αμπέλι» η Χώρα μας.".

Και ο Υπουργός εδώ και τρεις μήνες "άφαντος" , δεν ανταποκρίνεται στις ικεσίες της Π.Ο.Α.ΣΥ, εαν αυτό δεν είναι υπεροψία και αλαζονεία της εξουσίας.... τότε τι είναι;;;

Μάλλον κύριοι συνάδελφοι - συνδικαλιστές, μας έχει "γραμμένους" και μας και τον θεσμό που εκπροσωπούμε που ίσως είναι και ο μοναδικός που θα μπορέσει να αντισταθεί στην απρόκλητη επίθεση των θεσμικών και οικονομικών μας κατακτήσεων....και αυτό δεν εξυπηρετεί την Κυβέρνηση και τις προθέσεις της.

Αναφορικά με την αρχή της ανακοίνωσης σας για  " με τα καυτά προβλήματα που σας κληροδότησαν οι προκάτοχοί σας, προσπαθείτε να καλύψετε το χαμένο έδαφος,"......μάλλον τα προβλήματα που δημιούργησε κατά την άποψη μας η ενεστώσα Πολιτική και Φυσική Ηγεσία είναι περισσότερα από όσα της κληροδότησε από όλες τις προηγούμενες και αναφορικά με τα ζητήματα της επικοινωνίας με τους συνδικαλιστικούς φορείς , μάλλον ξεχάσατε πως αυτή και συχνή ήταν και ατύπως θεσμοθετημένη κάθε πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα!!!!!

Η επικοινωνία , συνεργασία  και η επίλυση λειτουργικών ζητημάτων των συνδικαλιστικών οργανώσεων των αστυνομικών και συνδικαλιστικών διευκολύνσεων ήταν διαρκής και "εκ των ουκ άνευ" .

Σε κάθε περίπτωση πάντως έχει η Ομοσπονδία μας  την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη μας και η σημερινή μας ανακοίνωση δεν γράφηκε και δημοσιεύθηκε για να "ευλογήσουμε τα γένια κανενός" , αλλά για να δυναμώσουμε το πανδίκαιο αίτημα σας για συνάντηση με τον Κύριο Υπουργό.

Πάντως πέρα της γραφειοκρατικής και δια ανακοινώσεων πρόσκληση για διάλογο με την Πολιτική μας Ηγεσία , υπάρχουν και άλλοι τρόποι πιο πιεστικοί και πειστικοί.

Α.Σ.Π.Α