Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

H διαμαρτυρία - πορεία των ενστόλων..........

Η συγκέντρωση τωνα στυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών, στο Καλιμάρμαρο στάδιο , η πορεία προς το Υπ.Οικονομικών και η κατάληξη στην Βουλή ήταν μεγαλειώδης!!!!!!!

Πάνω από 10.000 έστολοι  διαμαρτύρονται για τις προωθούμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια.
- Ένστολοι από όλη την Ελλάδα είχαν μαζευτεί στο Καλλιμάρμαρο
- Με πανό και μαύρες σημαίες θα κάνουν πορεία προς τη Βουλή
- Μαζί τους βουλευτές όλων των Κομμάτων της αντιπολίτευσης και ο Βολευτής της Ν.Δ και επίτιμος πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ Δημήτρης

--
-
http://www.newsbeast.gr
-
Εικονικός απαγχονισμός ένστολων, διαμαρτυρία στα μέτρα λιτότητας

Με μια μακάβρια μορφή διαμαρτυρίας, στήνοντας κρεμάλες και αναπαριστώντας σκηνή απαγχονισμού, ένας αστυνομικός, ένας πυροσβέστης κι ένας λιμενικός «κρεμάστηκαν»  έξω από το υπουργείο Οικονομικών, όπου βρέθηκε η πορεία των ενστόλων, που αντιδρούν στα μέτρα λιτότητας.

 -














Οι διαδηλωτές έψαλαν τον εθνικό ύμνο και - μέσω της οδού Βασ. Σοφίας που έχει κλείσει και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας - πορεύονται αρχικά προς το υπουργείο Οικονομικών, όπου θα σταθούν για λίγο φωνάζοντας συνθήματα διαμαρτυρίας και στη συνέχεια προς τη Βουλή όπου θα καταλήξει η πορεία και θα επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.
 -
 Μεγάλη η συμμετοχή από την Θεσσαλονίκη - πάνω από 200 συνάδελφοι έδωσαν το παρόν και με συνθήματα . έδωσαν το δικό τους " χρώμα" στην μεγάλη πορεία......στην επόμενη ακόμη περισσότεροι,

Α.Σ.Π.Α