Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Επικίνδυνος διαχωρισμός από τον Κο Πρωθυπουργό....!!!!!!

 

Μετά τα προεκλογικά ψέματα και προκειμένου να αποποιηθεί των όσων μόνος τους είχε υποσχεθεί - όχι στις περικοπές του 12% και επαναφορά των αμοιβών τους στα επίπεδα του 2009 - στους αστυνομικούς, Πυροσβέστες, Λιμενικούς και Στρατιωτικούς , επανέρχεται σήμερα και κάνει επικίνδυνους διαχωρισμούς μεταξύ των ενστόλων , με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει στην ενότητα και την  ομοψυχία των Σωμάτων Ασφαλείας.

“Είναι επόμενο να μην πειράξουμε τα έξι επιδόματα επικινδυνότητας των πιο μάχιμων στρατιωτικών και αστυνομικών”, είπε με μεγάλη άνεση ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

...αναφερόμενος στις περικοπές που θα υποστούν  τα σώματα ασφαλείας και οι στρατιωτικοί. Έκαναν ότι μπορούσαν είπε επί της ουσίας για “να μειωθούν στο ελάχιστο οι απώλειες” των υπολοίπων που είναι …λιγότερο μάχιμοι ή …δεν είναι μάχιμοι!

Ο διαχωρισμός είναι πλέον άκρως επικίνδυνος.

Παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πριν λίγες μέρες και του καταλογίσανε άγνοια, ο πρωθυπουργός επανέφερε σήμερα το θέμα προσθέτοντας και την κατηγορία …”των πιο μάχιμων” ,από τους μάχιμους.
Ο πρωθυπουργός για τα Σώματα Ασφαλείας και τις ΕΔ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να επικαλεστεί… άγνοια, γιατί έχει δίπλα του ανθρώπους που ασχολούνται συστηματικά εδώ και χρόνια και με τα Σώματα Ασφαλείας με τις ΕΔ.

Το …σενάριο γίνεται όλο και χειρότερο. 

Δεν φθάνουν μόνο οι περικοπές που όλα δείχνουν ότι θα είναι δραματικές έρχεται τώρα και ο διαχωρισμός των αστυνομικών, πυροσβεστών ,λιμενικών και στρατιωτικών σε κατηγορίες.