Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

omospondies_logo
Αθήνα 5 Σεπτεμβρίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 605/2/20
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να ενημερώσουμε εκ του σύνεγγυς τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση για τις επιπτώσεις που θα έχουν στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας οι προωθούμενες από την κυβέρνηση, νέες παράλογες περικοπές, συναντηθήκαμε σήμερα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και του ζητήσαμε να παρέμβει προσωπικά στον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας ώστε να τηρηθούν οι προεκλογικές τους δεσμεύσεις και να αποτραπεί ο εμπαιγμός των ενστόλων.
pasok_5-9-2012
  Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε από την πλευρά του ότι αναγνωρίζει το δίκαιο των αιτημάτων μας όσο και τις ιδιαιτερότητες του λειτουργήματος των ενστόλων, αλλά συμπλήρωσε ότι ήταν ιδιαίτερα προσεχτικός στις δηλώσεις του όλο το προηγούμενο διάστημα, όταν εξέφραζε τον προβληματισμό του για τα ειδικά μισθολόγια και το πακέτο των 11,5 δισεκ. ευρώ που αναζητούσε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
  Υποσχέθηκε δε ότι θα προσπαθήσει να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα, μεταφέροντας την εικόνα που του παρουσιάσαμε στον Πρωθυπουργό, προκειμένου να συνεκτιμηθούν όλα αυτά στις τελικές αποφάσεις για τη δέσμη των δημοσιονομικών μέτρων, τα οποία όπως είπε, πρέπει να έχουν εσωτερική ισορροπία και δικαιοσύνη.
  Στη συνάντηση μετείχαν και ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης και το μέλος της Οργανωτικής Γραμματείας Δημήτρης Καρύδης.
ypografes_omospondion4