Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Α Ι Σ Χ Ο Σ ! Το τελεσίγραφο απορρίπτεται!

Αθήνα 3 Σεπτεμβρίου 2012
Αρ. Πρωτ.:500/1/17ζ
Α Ι Σ Χ Ο Σ !
Το τελεσίγραφο απορρίπτεται!
  Κατά τη συνάντηση που είχαμε σήμερα με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα, μας ανακοινώθηκε, εν είδει τελεσιγράφου, από τον ίδιο, η απόφασή του ότι τις προσεχείς ημέρες θα υποβάλλει, άκουσον άκουσον, στην «τρόικα» (!), ένα σχέδιο περικοπών της τάξεως του 6% ή 7,5% και μας ζητήθηκε να το αποδεχτούμε στο όνομα της σωτηρίας της πατρίδας μας, προσθέτοντας ότι οι περικοπές είναι αναδρομικές από 1/7/2012, ενώ το 2013 θα ακολουθήσουν νέες περικοπές ύψους 200.000.000 ευρώ για τους ενστόλους των Σ.Α. και Ε.Δ.
ypourgeio_oikonomikon_3-9-2012
  Επειδή θεωρούμε ανήκουστο και προσβλητικό για τον ένστολο το πλαίσιο συζήτησης, χωρίς καν να μπούμε στο περιεχόμενο των προτεινόμενων περικοπών, αποχωρήσαμε από το υπουργείο Οικονομικών, τονίζοντας στον κ. Υπουργό ότι για το συνδικαλιστικό μας κίνημα εξακολουθούν να ισχύουν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις -προεκλογικά και μετεκλογικά- του κ. Πρωθυπουργού, καθώς και οι τοποθετήσεις των Αρχηγών των Πολιτικών Κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση.
  Σε αυτούς απευθυνόμαστε και από αυτούς αναμένουμε πλέον να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, αποτρέποντας τον εμπαιγμό που μας επιφυλάσσει το υπουργείο Οικονομικών.
Κανένας εφησυχασμός! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ !
Όλοι στην ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρίας μας την Πέμπτη
6/9/2012 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, Αθήνα, ώρα 17:30!
Ο εμπαιγμός δεν θα περάσει.
Καμιά «τρόικα» πάνω από την Ελλάδα!
ypografes_omospondion4