Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Μεγαλειώδης πορεία των ένστολων με πανό και ...καπνογόνα..........



Πάνω από 1500 άτομα συμμετείχαν στην παγκρήτια συγκέντρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο σήμερα το πρωί! Οι ένστολοι που διαμαρτύρονται για τα σφαγιαστικά μέτρα σε βάρος τους, έκαναν μέχρι και κατάληψη στην Περιφέρεια!

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί. Πάνω από 1500 ένστολοι από την Αστυνομία, το Λιμενικό και την Πυροσβεστική, μαζεύτηκαν και με πανό, μουσική και ...καπνογόνα τα οποία άναψαν, θέλησαν να στείλουν μήνυμα αγανάκτησης στην κυβέρνηση για τα μέτρα που προωθεί σε βάρος τους.
Αμέσως μετά πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης και κατέληξαν ξανά στην πλατεία, όπου προχώρησαν στην επίδοση ψηφίσματος στον αντιπεριφερειάρχη Κρήτης κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη.

 Μάλιστα την ώρα της συνάντησης, οι ένστολοι που διαδήλωναν στην Πλατεία Ελευθερίας, κατέλαβαν συμβολικά το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα  επεισόδια που είχαν προηγηθεί έξω από το Μαξίμου, όταν ένστολοι που διαδήλωναν, δέχτηκαν χημικά και απωθήθηκαν από άνδρες των ΜΑΤ.
Το παρών στη δυναμική συγκέντρωση ο πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού κ. Σαϊτάκης, ο αντιπρόεδρος της Π. Ομοσπονδίας Αστυνομικών κ. Ζαχαριουδάκης και ο Γραμματέας της Π. Ομοσπονδίας Αστυν. κ. Λάζος.

Α.Σ.Π.Α