Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Π.Ο.ΑΣ.Υ. : Διαβεβαίωση από τον Αρχηγό για θετική ρύθμιση της καταβολής των νυκτερινών


"Διαβεβαίωση από τον Αρχηγό ότι προωθείται εντός της σήμερον Κοινή Υπουργική Απόφαση που ρυθμίζει θετικά το ζήτημα της καταβολής των νυκτερινών"

-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Αθήνα 12 Σεπτεμβρίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 500/12/10α

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Το Προεδρείο της Ομοσπονδίας, με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής αντιδρώντας άμεσα στο ανεπίτρεπτο ενδεχόμενο της μη καταβολής στους συναδέλφους μας των νυκτερινών του μηνός Αυγούστου με την επικείμενη μισθοδοσία, ζήτησε δια ζώσης την επίσημη ενημέρωση της αρμόδιας για το θέμα Διεύθυνσης Διαχείρισης Χρηματικού, σήμερα 12/09/2012, ημέρα της καταχώρησης στο ηλεκτρονικό σύστημα των δεδουλευμένων.

Κατέστη γνωστό ότι καίτοι αρχικά υπήρχε πρόβλεψη, λίγο πριν «κλείσει» η διαδικασία διεκπεραίωσης της μισθοδοσίας, δεν συμπεριλαμβάνονταν σε αυτή οι σχετικές αποζημιώσεις.
Ασκώντας πιέσεις προς κάθε επίπεδο για την αποτροπή αυτής της εξέλιξης, που μετά την ανακοίνωση για νέες περικοπές αποτελεί το τελικό χτύπημα για χιλιάδες συναδέλφους μας, υπήρξε από τον κ. Αρχηγό του Σώματος η διαβεβαίωση ότι προωθείται εντός της σήμερον Κοινή Υπουργική Απόφαση που ρυθμίζει θετικά το ζήτημα της καταβολής των νυκτερινών.

Η Ομοσπονδία μας τελεί σε συνεχή εγρήγορση και ετοιμότητα για την υλοποίηση της διαβεβαίωσης η οποία σε οποιαδήποτε αρνητική περίπτωση θα αποτελέσει την αγχόνη γι' αυτούς που επωμίζονται την ανάσχεση του εγκλήματος, οι οποίοι δεν θα έχουν άλλη οδό παρά αυτή της αποτίναξης από πάνω τους αυτού του «κλοιού» εντείνοντας τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις για την εξασφάλιση του αυτονόητου. Δηλαδή της ελεημοσύνης των 2,93 € που τους παράσχει για το νυχτοκάματο της εγρήγορσης και του κινδύνου, η Πολιτεία.

http://www.poasy.gr