Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Διευκρίνιση για κρατήσεις υπέρ Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Πρωτοβαθμίων Ενώσεων Δ' τριμήνου 2012


Συνάδελφοι,
  Σας ενημερώνουμε ότι από πλευράς της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Α.Ε.Α. μας γνωστοποιήθηκε ότι εκ παραδρομής αντί να χρησιμοποιηθεί το αρχείο που έγκαιρα στάλθηκε από την Ομοσπονδία μας για τις κρατήσεις των μελών σας υπέρ των Ενώσεών σας του Δ' τριμήνου 2012, χρησιμοποιήθηκε παλιότερο αρχείο (Οκτωβρίου 2011 αντί για 2012) με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί σειρά λαθών ως ακολούθως:
 1. Από 1054 συναδέλφους έγινε κράτηση συνδρομών ενώ αυτοί έχουν διαγραφεί από μέλη των Ενώσεών σας.
 2. Από 1.225 συναδέλφους μέλη των Ενώσεών σας, να μην έχει γίνει καθόλου κράτηση.
 3. Σε 2.839 συναδέλφους να παρατηρούνται αυξομειώσεις των ποσών λόγω αλλαγής το ποσού της συνδρομής εκ μέρους των Ενώσεών σας ή τυχόν εκτάκτων κρατήσεων.
  Η διεύθυνση Πληροφορικής του Α.Ε.Α. έχει εντοπίσει ήδη το πρόβλημα και επ' αυτού γίνεται σχετική μνεία στο σημείωμα αποδοχών του καθενός εμπλεκομένου συναδέλφου.
  Η διευθέτηση του όλου προβλήματος για το οποίο ως είναι αντιληπτό η Ομοσπονδία δεν φέρει ευθύνη θα περαιωθεί με την επόμενη μισθοδοσία (μηνός Νοεμβρίου 2012, θα επιστραφούν δηλαδή τα ποσά στους συναδέλφους που έχουν πλέον διαγραφεί και δεν είναι μέλη, θα γίνει κανονικά παρακράτηση των αντίστοιχων ποσών από τα εγγεγραμμένα μέλη σας) και με την κράτηση των συνδρομών Α' Τριμήνου 2013 θα τακτοποιηθούν οι κρατήσεις των συναδέλφων της παραπάνω περίπτωσης (3).

www.poasy.gr