Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Συνάντηση Π.Ο.Α.ΣΥ με τον Τομέα Δημόσιας Τάξης της ΔΗΜ.ΑΡ.

Σήμερα 28 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της Π.Ο.ΑΣ.Υ με τον Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Από πλευράς Π.Ο.ΑΣ.Υ στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χρήστος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών Αντώνης ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ και ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Γιώργος ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ.

Από την ΔΗΜ.ΑΡ ο αρμόδιος Τομεάρχης Βουλευτής Γιάννης ΠΑΝΟΥΣΗΣ, ο Βουλευτής Επικρατείας Σπύρος ΛΥΚΟΥΔΗΣ και ο Βουλευτής Ευβοίας Δημήτρης ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ (μέλη του Τομέα).

Κατά την διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκαν όλα τα θεσμικά ζητήματα που αφορούν την περίοδο αυτή την Ελληνική Αστυνομία , με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της εκπαίδευσης , της μεταρρύθμισης της και του κλεισίματος των Αστυνομικών Σχολών Ξάνθης και  Κομοτηνής , καθώς και της αναγκαιότηατς πλέον της εκ βάθρων μεταρρύθμισης , αναδιάρθρωσης και αναδιοργάνωσης των αστυνομικών υπηρεσίων και του ανθρώπινου δυναμικού της, ώστε αυτή να γίνει πιο σύγχρονα δομημένη, πιο ευέλικτη και πιο αποτελεσματική.

Στο φλέγον θέμα των επικείμενων μισθολογικών περικοπών  η ΔΗΜ.ΑΡ όπως άλλωστε έχει εκφραστεί και μέχρι σήμερα είναι κάθετα αντίθετη και έτσι θα παραμείνει.

Α.Σ.Π.Α